Šajā nedēļās nogalē, no 23. līdz 25. martam, Olimpiskā centra “Ventspils” Ledus hallē notiks Eiropas kausa fināla sacensības šorttrekā junioriem.

Pirmdien Rīgas lidostā tika sagaidīta un Olimpiskajā centrā “Ventspils” ieradās pirmā sacensību komanda no Ungārijas 21 cilvēka sastāvā. Trešdien Ventspilī ieradīsies Lielbritānijas, Turcijas, Horvātijas, Bulgārijas un Francijas komandas.

Šorttreka Eiropas kausa fināls būs liela mēroga sacensības, kurās piedalīsies 160 sportisti no 23 valstīm: Austrijas, Beļģijas, Bulgārijas, Horvātijas, Čehijas, Francijas, Vācijas, Lielbritānijas, Ungārijas, Itālijas, Nīderlandes, Kazahstānas, Latvijas, Lietuvas, Luksemburgas, Polijas, Rumānijas, Krievijas, Serbijas, Ukrainas, Turcijas.

Sacensības ar savu klātbūtni pagodinās arī trīs Starptautiskas slidošanas asociācijas amatpersonas, divi valdes locekļi un attīstības departamenta vadītājs. Eiropas kausa finālu tiesās liels skaits starptautisko tiesnešu, kopā 12 personas no desmit valstīm. Daži no tiesnešiem darbojās arī Phjončhanas Ziemas olimpiskajās spēlēs.

Sacensību programma sāksies piektdien, 23. martā plkst. 9, bet plkst. 14 plānota sacensību atklāšanas parāde. Sacensības notiks arī sestdien no plkst. 9 līdz 19 un svētdien no plkst. 9 līdz plkst. 14, kad notiks apbalvošanas ceremonija.

No Ventspils sacensībās piedalīsies sporta skolas “Spars” jaunāko grupu audzēknes Alīna Usatova Junior D grupā un Anna Jansone Junior C grupā. Tāpat Latviju sacensībās pārstāvēs Roberts Krūzbergs Junior B grupā, Kārlis Krūzbergs Junior A grupā, Reinis Bērziņš Junior B grupā, Tomass Bakēvics Senior grupā un Endijs Vīgants Senior grupā.

Ieeja uz sacensībām ir bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (10)

  • -3
    Janis Zvejnieks 20.03.2018, 20:47:39

    tad sets maci vien tik bus,jo nepiedalas Latvijas $orttreka superzvaigzne ,kas pieprasa Latvijas izlases trenera mainu . kas ir Ventspils ? vai puisitis $oreiz negribeja,vai jus nevarejat $o tur iedabut :)))

  • -1
    *** 20.03.2018, 21:38:59

    Te toč pēc sektas un sektantiem dažs sāk izskatīties. Zemāk laikam vairs nenolaisties. Pašam neērti nepaliek?
    (to, ka "nav dūmu bez uguns", to zinām ikviens, tik ne šīs "sektas dalībnieki")

  • -1
    Olimpiskais centrs "Ventspils" 21.03.2018, 12:20:58

    Šajā nedēļās nogalē Ventspilī norisināsies prestižas starptautiskas šorttreka sacensības, kurās būs dalībnieki no vairāk kā 20 valstīm. Šajās finālsacensībās piedalās sportisti, kuri ir kvalificējušies StarClass un Danubia atlasē, bet sacensībās saskaņā ar nolikumu nedrīkst startēt tie sportisti, kuri pieaugušo disciplīnā ir startējuši Pasaules kausa individuālajās distancēs. Aicinām apmeklēt sacensības un atbalstīt mūsu sportistus!

  • -2
    karlito 20.03.2018, 21:29:50

    Jāni Zvejniek,nenolaidies līdz tādam līmenim,ka tavus komentārus neviens vairs normāli neuztvers!

  • -2
    keda 21.03.2018, 09:20:33

    :D Čalis, kurš vairs negrib ar superzvaigzni trenēties, arī nepiedalīsies, un ko nu? Aaaaa, pareizi, šitie jau ir jauniešu mači, bet nu tas tā, galvenais ir kaut ko pateikt :P

    Veiksmi Krūzbergiem un abām Spara meičām!

  • -3
    Janis Zvejnieks 21.03.2018, 20:12:30

    nu vot ,nu jau iet uz labo pusi OC ,Vismaz izstastijat (ne man,es to zinu :)) tiem kas te gudri runa,kas un ka. Nako$o izstastiet, ko nozime tie ciparini uz sportista kiveres un ka tos dabu :)) A man un tiem ,kas gudri te runa , OC varetu izstastit , cik no tas valsts pie$kirta finansejuma , $orttreka pilotprojektam, Ventspils OC katram $i projekta dalibniekam ir novirzijusi. Domaju ,ka tas nav valsts noslepums. tapec ludzu vardu uzvardu un cik ,jus esat valsts finansejumu sportistam novirziju$i

  • -1
    *** 21.03.2018, 23:44:46

    Tiešām neapnīk "gudri runāt"? Paliek jau slimi. Vai tiešām publiski jāmazgā netīrā veļa? Ar ko, Jūsuprāt, atšķiraties no tā, kuru Jūs personīgi tiiiiik ļoti visur noliekat?

  • -1
    Ventspils valstspilsētas pašvaldības dome 22.03.2018, 16:53:05

    Atbild Ventspils sporta skola “Spars”:
    Projektā "Augstas klases sportistu sagatavošanas centrs" Ventspilī apstiprināti un finansējums piešķirts šorttrekistiem - Robertam Krūzbergam, Roberto Puķītim, Kristapam Cielavam, Annai Jansonei.
    Projekta dalībnieki un viņu vecāki ir informēti par piešķrito finansējumu 2018.gadā.
    Jautājumu gadījumā lūdzam vērsties sporta skolas "Spars" administrācijā, personīgi ierodoties OC "Ventspils" basketbola hallē, Sporta ielā 7/9, 110. kab.

  • -1
    Janis Zvejnieks 22.03.2018, 21:23:31

    viss skaidrs par 2018gadu. nu labi,noprecize$u jautajumu, Ventspils . cik no valsts (neiet runa par pa$valdibas lidzekliem ,bet Latvijas valsts ) pie$kirtajiem lidzekliem , 2017 gada pilotprojekta sportistiem , Tatad cik , konkreti summa un kuram ? nevajadzetu but nekadai problemai,lai publicetu ,jo Valstij ,tacu jums atskaites jadod, ka jus ar valsts pie$kirto naudu esat rikoju$ies. velreiz atkarto$os, konkreti 2017 gads . nevis 2018

  • 0
    *** 23.03.2018, 10:51:14

    Manuprāt, Jūsu "pēršanās" un stils, kā to darat, parāda to baiso bardaku un attiecības, attieksmi šortrekā, kas šobrīd valda. Bet, parādās jau ne tai pozitīvākajā gaismā, diemžēl. Bet vieglāk jau visā vainot tikai Puķīti, "savējos" neredzam ;) Tāds tādu atrod. Lai veicas!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: