16. marta vakarā Popes sporta centrā norisinājās Nakts turnīrs volejbolā. Sacensībām bija pieteikušās pavisam piecas komandas un deviņu stundu ilgajā turnīrā prasmīgākie izrādījās Z/S «Vālodzes» spēlētāji.

Turnīrā piecas komandas – Z/S «Vālodzes»; Mēs tikai iedzersim; Agris ar Dūžiem; Ance un Ventavaspopnieki – izspēlēja katra ar katru viena apļa pamatturnīru, vēlāk vēlreiz spēkojoties finālā, informē sacensību organizators Sandris Jankevičus.

Aizvadot saspringtas spēļu galotnes un neļaujot sev izcīnīt nevienu uzvaru pamatturnīrā, 5. vietu ieguva komanda Ventavaspopnieki, kurā spēlēja Klāvs Vīksna, Ralfs Voldemārs, Endijs Adamovičš, Ando Bože, Nauris Mizovskis un Daniels Kraučs. Par 3. vietu Popes Nakts volejbola turnīrā sacentās komandas Ance un Mēs tikai iedzersim. Cīnoties ar nogurumu un miegu, labāki šoreiz izrādījās komandas Mēs tikai iedzersim spēlētāji – Sandris Jankevičus, Mārtiņš Meiris, Andris Graudužis, Niks Puriņš, Endijs Skolmeistars un Aleksis Kristiņš. 4. vietā palika Ance – Oskars Ozoliņš, Andis Veidenbaums, Kārlis Plūksna, Ingus Veidenbaums, Mareks Izašars un Kaspars Freimants.

Finālā par 1. vietu cīnījās sacensību favorīti Z/S «Vālodzes» un Agris ar Dūžiem. Īsti neatstājot pretiniekam iespēju gūt virsroku spēlē, turnīrā uzvarēja Z/S «Vālodzes» – Uldis Bergmanis, Māris Bertāns, Aivars Černuho, Oskars Bierants, Uģis Kronlaks un Aleksejs Kovaļevskis. 2. vietā palika Agris ar Dūžiem – Agris Bileskalns, Mariss Gredzens, Matīss Gredzens, Jānis Zemels, Māris Indāns un Ainārs Ansons.

Pirmo četru komandu labākie spēlētāji (MVP) tika pie suvenīrkrūzēm un Popes sporta kluba krekliem. Tie bija Uldis Bergmanis (Z/S «Valodzes»), Oskars Ozoliņš (Ance), Matīss Gredzens (Agris ar Dūžiem) un Mārtiņš Meiris (Mēs tikai iedzersim). 1., 2. un 3. vietas ieguvēji saņēma medaļas un diplomus. Kā atzīst organizators, lai gan sacensību beigas un apbalvošana bija plkst. 5, komandas turējušās braši un spēlējušas mērķtiecīgi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: