Ja mājās iestāvējies vecais ledusskapis, saplīsusi mikroviļņu krāsns vai cita vairs nelietojama sadzīves tehnika, ir īstais brīdis no tā atbrīvoties – pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” pirmo reizi īpaši Ventspils novada iedzīvotājiem organizē elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumu savākšanas akciju.

Piesakot nolietoto elektroiekārtu bezmaksas izvešanu, visi akcijas dalībnieki automātiski piedalās balvu izlozē.

Pirmo reizi pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” rīko atsevišķu elektrisko un elektronisko iekārtu (EEI) atkritumu savākšanas akciju Ventspils novadā, kuras laikā Ventspils novada iedzīvotāji aicināti līdz 2023. gada 15. oktobrim pieteikt elektroiekārtu savākšanu no savām mājām, turklāt ar iespēju laimēt uzņēmuma sarūpētas veicināšanas balvas. Akcijas laikā varēs nodot gan lielo sadzīves tehniku, tostarp ledusskapjus, veļas mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas u.c., gan arī mazo tehniku, piemēram, mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus un citas ierīces. Lai pieteiktu izvešanu, minimālajam kopējam nodoto iekārtu svaram jābūt vismaz 30 kg.

Kas jādara, lai izmantotu iespēju piedalīties EEI akcijā:

  • Ventspils novada iedzīvotāji līdz 2023. gada 15. oktobrim aicināti pieteikt elektroiekārtu izvešanu, rakstot ziņu uz e-pasta adresi vlk@ventspils.lv vai zvanot pa tālr. 63626920. Jānorāda precīza EEI savākšanas adrese, kontaktinformācija, kādas elektroiekārtas plānots nodot un kāds ir to plānotais svars.

  • PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informēs akcijas dalībniekus par dienu, kad iekārtas tiks savāktas.

  • Iedzīvotājiem norādītajā dienā savācamās elektroiekārtas jānovieto uzņēmuma darbiniekiem brīvi pieejamā vietā.

No EEI akcijas laikā pieteiktajām adresēm tiks izlozēti trīs veiksminieki, kuri saņems PSIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” sarūpētas veicināšanas balvas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: