Ventspils Komunālā pārvalde informē, ka šodien turpināsies intensīvs darbs pie pilsētas ielu, pagalmu un stāvlaukumu attīrīšanas no sniega, jo 8. marta vakarā un šonakt lielais sniega putenis radīja vienus no sarežģītākajiem apstākļiem sniega tīrīšanai, aizputinot visas ielas, pagalmus, stāvlaukumus un ielu stāvvietu kabatas.

Šonakt pilsētā strādāja visas pieejamās ziemas dienesta tehnikas vienības, un šobrīd uz ielām atrodas 14 dažādas tehnikas, kas veic ielu tīrīšanu, sniega stumšanu, kaisīšanu ar pretslīdes materiālu un publisko automašīnu stāvlaukumu attīrīšanu no sniega. Šīs dienas laikā tiks uzsākta arī publisko iekšpagalmu tīrīšana, ko ir iespējams galvenokārt veikt dienas laikā, jo tad lielākā daļa automašīnu no pagalmiem ir izbraukušas.  

Atgādinām, ka iedzīvotāji tiek aicināti aktīvi ziņot par vētras radītiem postījumiem, sazinoties ar pašvaldības iestādi darba dienās un darba laikā pa tālr. 63624269, vai arī ziņot pa tiešo sekojošiem diennakts dežūrdienestiem:
- Par ielu uzturēšanu: PSIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' dežurējošais uzraugs (tel. 26124782);
- Par bojājumiem pilsētas apgaismojumā: SIA ''Volts-1'' (tel.25443999);
- Par bojājumiem luksoforu darbībā: SIA ''Volts-1'' (tel.29490559);
- Par nolauztām vai apgāztām ceļa zīmēm: SIA ''TIKEM'' (tel.29231532);
- Par nolūzušiem kokiem vai koku zariem pilsētas ielās: pašvaldības iestāde ''Ventspils pašvaldības policija'' (tel. 28680808);
- Par citiem bojājumiem aicina ziņot ''Ventspils Komunāla pārvalde'' oficiālajā facebook.com vai twitter.com lapā, vai arī Pašvaldības policijai (tel. 28680808).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: