Ar Ventspils domes finansiālu atbalstu ir noslēgušies būvdarbi objektā ''Iekšpagalma seguma pārbūve Šķērsu ielā 1A pie daudzdzīvokļu mājas Siguldas ielā 14, Ventspilī, 1. kārta'', informē Ventspils Komunālā pārvalde.

Projekta ietvaros tika veikta brauktuves, autostāvvietu un gājēju ietves seguma pārbūve 580 m2 apjomā, lietus ūdens kanalizācijas tīklu izbūve 92m garumā, kā arī energoefektīva LED apgaismojuma izbūve pie daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkas. Iekšpagalma labiekārtošanas darbus veica SIA ''CTB''.

Šī projekta īstenošana turpmāk būtiski uzlabos vides kvalitāti un iedzīvotāju dzīves apstākļus, jo līdzšinējais asfaltbetona seguma posms Šķērsu ielā bija bojāts un novecojis, ietvi gar brauktuvi veidoja nekvalitatīvs betona plātņu segums, lietus ūdens kanalizācijas neesamība veidoja ūdens uzkrāšanos uz brauktuves, turklāt pie dzīvojamās ēkas bija nepietiekams, novecojis apgaismojums.

Iedzīvotāji, kuri vēlas savā daudzdzīvokļu māju iekšpagalmā veikt labiekārtojuma darbus, var vērsties pie sava mājas apsaimniekotāja ar lūgumu organizēt mājas kopsapulci, lai kopīgi ar mājas iedzīvotājiem lemtu par nepieciešamajiem labiekārtojuma darbiem. Uz kopsapulces lēmuma pamata, mājas apsaimniekotājam ar savu iesniegumu ir jāvēršas pilsētas domē, lai pieteiktos uz pašvaldības līdzfinansējumu labiekārtojuma darbiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: