Lai nodrošinātu mazākajiem ventspilniekiem mūsdienīgas un aizraujošas spēļu iekārtas, bērnu rotaļu laukumos Jūrmalas parkā un Kalēju un Tukuma ielu krustojumā tiks uzstādītas jaunas un atbilstoši standartiem sertificētas iekārtas.

Aizvadītajā gadā veicot visu Ventspils rotaļu parku un laukumu apsekošanu, īpaša vērība tika pievērsta Jūrmalas parka un Kalēju un Tukuma ielu krustojuma rotaļu iekārtām, jo tika konstatēts, ka vairākas iekārtas ir fiziski un morāli novecojušas. Lai nodrošinātu bērniem jaunas, mūsdienīgas un aizraujošas spēļu iekārtas, Ventspils Komunālā pārvalde šogad izsludināja publisko iepirkumu par esošo iekārtu demontāžu un jaunu rotaļu iekārtu uzstādīšanu šajos bērnu laukumos, kur iepirkumam veiksmīgi noslēdzoties, labiekārtošanas darbus veiks uzņēmums SIA ''Ostas celtnieks''.

Jūrmalas parkā tiks uzstādītas četras jaunas rotaļu vienības (rotaļu un vingrošanas kompleksi dažādām vecuma grupām), bet Kalēju un Tukuma ielu krustojuma bērnu rotaļu laukumā tiks uzstādītas piecas jaunas rotaļu vienības, veidojot kompleksu iekārtu grupu, kas nodrošinās pilnvērtīgu fizisko, sociālo un kognitīvo spēju attīstību dažādām vecuma grupām.

Minēto bērnu rotaļu laukumu pārbūves darbus paredzēts uzsākt pavasarī, paredzot jaunās iekārtas uzstādīt vasaras vidū.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: