Ventspils pilsētas dome pieņēma lēmumu atbalstīt ielu infrastruktūras pilnveidošanu Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā. Rūpējoties par drošu pilsētvidi, programmas ietvaros tiks izgaismotas gājēju pārejas un papildināts pilsētas apgaismojums.

Lai uzlabotu redzamību krustojumos un nodrošinātu gājēju un velobraucēju drošību diennakts tumšajā laikā, maijā virs gājēju pārejām Lauku ielā un Raiņa ielā pie Sarkanmuižas dambja tiks izbūvēti jauni energoefektīvi LED apgaismojumi. Jauns ielu apgaismojums tiks izbūvēts arī Krievlauku dzīvojamo māju rajonā Zaķu ielā un Caunu ielā 200 m garā posmā, savukārt Ābolu ielā un Straumes ielā tiks veikta apgaismojuma pievada izbūve.

Uzklausot makšķernieku ierosinājumus, maijā arī tiks izbūvēts jauns apgaismojums piebraucamajam laukumam un laivu nolaišanas vietām Ventas upes krastā, lai makšķerniekiem būtu ērti izmantot nobrauktuvi arī diennakts tumšajā laikā.

Ventspils pašvaldības iestāde ''Komunālā pārvalde'' katru gadu strādā pie infrastruktūras attīstības programmas, lai iedzīvotājiem sniegtu iespēju dzīvot ērtā, drošā un patīkamā pilsētvidē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: