Komunālā pārvalde šogad organizē apjomīgus apgaismojuma izbūves un uzlabošanas darbus, pilsētas ielās, skvēros un parkos, lai iedzīvotāji un pilsētas viesi ielās justos droši ne tikai diennakts gaišajā laikā, bet arī tumšajos vakaros.

Ņemot vērā iedzīvotāju ierosinājumus, tuvākā mēneša laikā tiks uzsākta projekta ''Papildus apgaismojuma izbūve Gāliņciemā, Kauškuļciemā un Žāžciemā, Ventspilī'' realizācija, paredzot izbūvēt 20 papildu apgaismojuma stabus, lai iestājoties tumšākam laikam papildus paredzētā apgaismojuma izbūve jau tiktu pabeigta.

Projekta ietvaros galvenokārt tiek paredzēts papildināt esošās gaisvadu līnijas - Kalēju ielā pie Medus ielas, Bišu un Medus ielu krustojumā, Mārtiņa ielā starp Riekstu un Kalēja ielām, Dravas ielā pie Riekstu ielas, Virves ielā pie Dravas ielas, Sabiles ielā pie Ganību ielas un Mazās Zvaigžņu ielas, Ērgļu ielā pie Vārves ielas, Mazā Jēkaba un Vārves ielu krustojumā, Kalēju ielā pie Virves ielas un Riekstu ielā pie Mārtiņa ielas.

Līdzīgi darbi jau tika veikti Ventas labajā krastā Usmas ielā, Lidotāju ielā, Talsu - Tārgales ielu krustojumā un Embūtes ielā, kopā izbūvējot 12 jaunus apgaismojuma stabus un 13 jaunus gaismekļus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: