Ventspilī veiksmīgi ir realizēts viens no vērienīgākajiem vecpilsētas projektiem, kurā tika atjaunotas un pārbūvētas divas ēkas Pils ielā 45 un 47 un atjaunota degradētā teritorija 1527 m2 platībā.

Ēkās tiks izveidoti mūsdienīgi biroji informācijas un komunikācijas tehnoloģiju uzņēmumam, kuras nomās Latvijas IT uzņēmums SIA ''TestDevLab''.

Ēku pārbūve tika uzsākta 2019. gada martā ar Ventspils pilsētas domes un Eiropas Reģionāla attīstības fonda līdzfinansējuma atbalstu. Viens no būtiskākajiem šī projekta ieguvumiem ir daudzfunkcionālu biroju telpu izveide infrastruktūru komercdarbības attīstībai ar kopējo platību 846 m2, tādējādi nodrošinot videi draudzīgu un vides ilgtspēju veicinošu pilsētvides attīstību un jaunu darbavietu radīšanu.

Šī gada jūlijā ir noslēgušies projekta būvdarbi, šobrīd tiek gatavota dokumentācija būvobjekta nodošanai, ko pieņemts valsts Būvniecības valsts kontroles birojs.

Biroju nomnieks IT uzņēmums SIA ''TestDevLab'', jūlija mēnesī uzsāka objekta nomas telpu labiekārtošanu, lai jau augustā uzsāktu darbu, kas turpmāk nodrošinās 37 jaunas darba vietas informāciju un tehnoloģiju nozares darba tirgū Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: