Piektdien, 10. jūlijā, plkst. 15 tiks atzīmēti Spāru svētki ēkai Kuldīgas ielā 4, kur pēc ēkas pārbūves pabeigšanas darbu sāks dienas aprūpes centrs.

Pašlaik Kuldīgas ielā 4 noris ēkas pārbūve par dienas aprūpes centru, kur pēc būvdarbu pabeigšanas darbu sāks ''Cimdiņš''.

Salīdzinot ar esošajām telpām Atpūtas ielā 16, jaunās telpas būs vairāk nekā divas reizes plašākas. Jaunajā dienas aprūpes centrā plānots ikdienā pakalpojumus nodrošināt 40 pilngadīgām personām ar garīga rakstura traucējumiem un 55 bērniem ar funkcionāliem traucējumiem, vienlaicīgi pakalpojumus varēs saņemt 30 pilngadīgas personas, kā arī vismaz 20 bērni.

Dienas aprūpes centrs ir kļuvis par ikdienas neatņemamu sastāvdaļu gan bērniem, gan arī pilngadīgām personām ar īpašām vajadzībām. Dienas aprūpes centrā klientiem tiek nodrošināta iespēja saturīgi pavadīt dienas aktīvo daļu, pilnveidot vai uzturēt savas prasmes, novērst sociālo izolētību. Ņemot vērā klientu skaita pieaugumu, ir aktualizējusies nepieciešamība pēc plašākām un klientiem piemērotākām telpām.

Pasākumā piedalīsies Ventspils pilsētas domes, Sociālā dienesta, PSIA ''Ventspils Nekustamie īpašumi'' un Nodibinājuma ''Atbalsta centrs ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām ''Cimdiņš'''' pārstāvji, kā arī būvdarbu veicēju SIA ''Ventbetons-V'' pārstāvji. Spāru svētkus ieskandinās Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņi.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Garrote. 09.07.2020, 13:38:59

    Redzēs,vai vainaga vietā nebūs vecs zābaks?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: