Piektdienas vakara pastaigā Pēdas pilsētā Dzirnavu laukumā cita starpā bija arī iespējams apgleznot atkritumu konteinerus, kas nu novietotu Dienvidu mola autostāvvietā.

Dzirnavu laukumā bērniem un jauniešiem bija iespēja piedalīties pilsētas atkritumu konteineru apgleznošanā un atstāt savas mākslinieciskās pēdas kopā ar populārajiem grafiti māksliniekiem Daini Rudeni un Ēriku Cauni. Pasākuma laikā tika apgleznoti divi lielie konteineri, kas paredzēti stikla un plastmasa iepakojumu šķirošanai, un deviņi mazizmēra konteineri. Vakara noslēgumā apgleznotie konteineri tika nodoti Ventspils labiekārtošanas kombināta rīcībā.

Konteineri, kas paredzēti stikla un plastmasa iepakojumu šķirošanai, jau novietoti Dienvidu mola auto stāvlaukumā, kur pilsētas iedzīvotāji un viesi var tos apskatīt un, protams, arī izmantot. Savukārt mazizmēra konteineri tiks izmantoti dažādos publiskos pasākumos, piemēram, Jūras svētbos, Ventspils Pilsētas svētkos un citos.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Nif nifs 31.05.2019, 11:35:41

    Šitie nerunā? :) Izskatās labi, tādās priecīgās krāsās.

  • 0
    PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" 03.06.2019, 10:03:10

    Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē , ka pie Dienvidu mola uzstādītie konteineri, kas paredzēti stikla un plastmasas iepakojuma šķirošanai, nav “runājoši” , bet neskatoties uz to – aicinām apskatīt populāro grafiti mākslinieku Daiņa Rudens un Ērika Caunes apgleznotos konteinerus.

    Sīkāku informāciju par pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” sniegtajiem pakalpojumiem un atkritumu šķirošanu var iegūt, apmeklējot mūsu mājaslapu: www.vlk.lv, zvanot pa tālr.: 63626920, ierodoties personīgi: Pils ielā 12, Ventspilī.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: