Pagājušajā nedēļas nogalē notika pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” organizētā bīstamo atkritumu savākšanas akcija, kuras laikā iedzīvotāji tika aicināti bez maksas nodot sadzīvē radušos bīstamos atkritumus.

Bīstamo atkritumu savākšanas akcijas laikā Ventspils iedzīvotāji nodeva baterijas, dienasgaismas spuldzes, automašīnu eļļas filtrus, izstrādātu eļļu, akumulātorus un citus bīstamos atkritumus – šogad akcijas laikā nodoto bīstamo atkritumu skaits sasniedza 181 kg.

Pagājušajā gadā akcijas laikā tika nodoti bija teju 100 kg bīstamo atkritumu. Šogad Ventspils iedzīvotāji kopā nodeva 181 kg, kas liek domāt, ka iedzīvotāji kļūst aktīvāki atkritumu šķirošanas jomā.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Maksis 05.04.2019, 14:14:36

    Pasākums derīgs un atbalstāms, bet interesanti, cik kg bīstamos atkritumus ventspilnieki nodod visa gada laikā, ne tikai akcijas laikā?

  • 0
    PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" 05.04.2019, 16:04:21

    Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē, ka 2018. gadā uzņēmums utilizācijai nodevis turpat 27 tonnas bīstamo un videi kaitīgo atkritumu tādu kā luminiscentās spuldzes, dzīvsudrabu saturoši atkritumi, krāsas, baterijas, absorbenti, eļļas un elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumi.
    Pateicamies iedzīvotājiem par piedalīšanos akcijā un aicinām arī ikdienā bīstamos un videi kaitīgos atkritumus nodalīt no pārējiem atkritumiem un nodot tos šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a vai citās tam paredzētās vietās.
    Sīkāka informācija par pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” sniegtajiem pakalpojumiem uzņēmuma mājaslapā: www.vlk.lv , zvanot pa tālr. 63626920, rakstot e-pastā: rekini.vlk@ventspils.lv vai ierodoties personīgi Pils ielā 12, 1. stāvā Abonentu daļā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: