Olimpiskā centra Ventspils čempionātā hokejā iespaidīgu uzvaru 1. divīzijas turnīrā izcīnījuši OC Ventspils hokejisti, kas ar 13:2 sagrāva Tornado komandu.

Olimpieši grautiņu sāka jau pirmajā periodā, uzvarot to 5:0. Arī pēc pārtraukuma komanda neapstājās, sametot vēl piecas ripas viesuļiem, kas atbildēja ar vienu precīzu raidījumu. Pēdējā periodā OC Ventspils komandas azarts bija gājis mazumā, taču samazināt rezultātu starpībuolimpieši neļāva – trešdaļa uzvarēta 3:1, bet visā spēlē panākums 13:2.

Iespaidīgā mačā arī iespaidīga statistika – pieci vārti un piecas rezultatīvas piespēles Gustavam Celmam, bet 1. divīzijas rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Feifers guva četrus vārtus un vēl diviem asistēja. Tikai trīs vārtu guvumos roku nepielika Uvis Balinskis, kurš divas reizes izcēlās pats, bet astoņas reizes palīdzēja būt rezultatīviem komandas biedriem. Vieni vārti un divas piespēles komandas kapteinim Robertam Grosbergam, bet vienu reizi sāncenšus sarūgtināja Ingus Turks. Tornado komandā vārtu guvumi Edgaram Valteram un Kristapam Pāvelsonam.

1. divīzijas tabulā Olimpiskā centra komanda tagad izvirzījusies pirmajā vietā, par diviem punktiem apsteidzot Liepājas PitStop spēlētājus, tiesa liepājniekiem vēl rezervē divi mači. Savukārt Feifers, Balinskis un Celms nostiprinājušies rezultatīvāko spēlētāju galvgalī ar attiecīgi 28, 26 un 23 punktiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: