No 2012. gada 1. līdz 4. martam Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centrs „Ventspils Profesionālā vidusskola” piedalās 18. Starptautiskajā izglītības izstādē „Skola 2012” un profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu konkursā „Jaunais profesionālis 2012”.

Izstādē skolas stendā ikviens interesents varēs uzzināt par izglītības iespējām Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centrā „Ventspils Profesionālā vidusskolā”, saņemt pedagogu un audzēkņu konsultācijas un atbildes uz jautājumiem, kā arī piedalīties dažādos konkursos un vērot audzēkņu paraugdemonstrējumus.

Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centrs „Ventspils Profesionālā vidusskola” tiks plaši pārstāvēts arī izstādes ietvaros notiekošajā profesionālās izglītības iestāžu audzēkņu profesionālās meistarības konkursā „Jaunais profesionālis 2012”, piedaloties konkursos četrās jomās: automehānika, elektronika, enerģētika un ēdināšanas speciālistu paraugdemonstrējumi.

Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centra „Ventspils Profesionālā vidusskola” stendā darbojas Ventspils vēstniecība , kurā ir iespēja reģistrēties un iegūt ventus. Kā arī katru dienu izstādes laikā notiks apmeklētāju laimīgā stunda, kurā varēs iegūt balvas.

Skolas direktore Kristīne Vāgnere stāsta: „Profesionālā izglītība Latvijā tiek arvien vairāk novērtēta un gan dalība izstādē, gan audzēkņu piedalīšanās konkursos ir laba iespēja parādīt skolas plašo izglītības piedāvājumu un mūsu audzēkņu jau iegūtās prasmes ceļā uz profesiju un stabilu darba vietu nozarē. Skola 2011. gadā kļuva par profesionālās izglītības kompetences centru un šis un nākamie būs skolas izaugsmes gadi, lai jauniešiem nodrošinātu konkurētspējīgu un kvalitatīvu izglītību un arī aizraujošas brīvā laika un personības attīstības iespējas.”

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: