Aizvadīts pirmais NORTROP Ventspils Ltd telpu futbola festivāls, kurā uzvaru svinēja Ventspils Naftas Termināla (VNT) komanda, izcīnot uzvaras visās turnīra spēlēs.

Pirmajā festivālā piedalījās sešas komandas, kuras spēlē futbola amatieri – spēlētāji, kas ar futbolu nodarbojas sava prieka pēc vai jau beiguši aktīvās gaitas un spēlēšanu lielākos turnīros. A apakšgrupā bez zaudējumiem cīnījās VNTkomanda, kas ar 2:0 pieveica Depo14, bet pēc tam tik pat spraigā cīņā ar 6:4 arī Ventavas futbolistus. Cīņā par otro vietu un vēl vienu ceļazīmi uz pusfinālu ar 2:1 pārāki izrādījās dzelzceļnieki. B apakšgrupā tikai vienā mačā tika svinēta uzvara – komanda 911 ar 3:1 pieveica Anci. Pēc tam sekoja neizšķirti 0:0 un 1:1, kas nozīmēja, ka pirmajā vietā finišē glābēji, otrajā vietā ierindojās komanda KBI, bet trešajā – Ance.

Diemžēl pirms izšķirošajām cīņām par vietām prom bija jādodas Ventavas komandai, kas līdz ar to palika sestā, bet piektajā vietā pirmajā telpu futbola festivālā ierindojās Ance. Turnīra pusfinālā naftinieki ar 2:0 pieveica KBI komandu, bet 911 nedaudz pārliecinošāk – 4:1 – apspēlēja Depo14. Cīņā par bronzas godalgām dzelzceļnieki izrādījās pārliecinoši labāki par KBI (7:2), bet fināls aizritēja ļoti spraigā cīņā, kurā uzvaru 3:2 svinēja VNT.

Turnīrā nevarēja spēlēt laukuma spēlētāji, kas regulāri spēlē kādos plašākos telpu futbola mačos, bet vārtsargiem to bija atļauts darīt, vien iejūtoties tieši laukuma spēlētāja lomā. Tādēļ interesants ir labāko futbolistu nominācijas – par labāko vārtsargu atzīts naftinieks Gints Taube, kuru pierastāks redzēts laukumā, bet par vērtīgāko spēlētāju kļuva viņa komandas biedrs Jevgeņijs Siromolotovs, kurš guva 11 vārtus, lai gan parasti viņa ampluā ir vārtsargs.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: