Aizvadītās nedēļās nogalē kāda VW Sharan vadītājs, cenšoties izvairīties no sadursmes ar citu auto, uztrieca savu braucamo ceļazīmei.

Negadījums notika Sarkanmuižas dambja un Brīvības ielas krustojumā. Kā policijai skaidrojis 27 gadus vecais VW Sharan vadītājs, strauji rīkoties viņam piespiedis kāda cita braucamā vadītājs, pēkšņi iznirstot šarana priekšā un faktiski nogriežot ceļu. Lai neietriektos priekšā braucošā auto, šoferis savu spēkratu pagriezies pa labi, taču tūlīt sekojusi sadursme ar ceļazīmi. Negadījumā cietusi automašīna un nolocīta zīme, bet cilvēki, par laimi, tikuši cauri bez savainojumiem.

Kā skaidro policisti, šajā gadījumā par vainīgo negadījuma izraisīšanā būs jāuzskata VW Sharan vadītājs. Ja būtu notikusi divu auto sadursmes, tiktu skaidrots, cik pareizi tika veikts apdzīšanas manevrs, bet šajā gadījumā atliek vien secināt faktu, ka folksvāgens nobraucis no ceļa un ietriecies zīmē. Citiem vārdiem sakot, Sharan vadītājam nebija jāvairās no sadursmes ar priekšā iznirušo auto.

Nedēļas nogalē bijuši arī citi negadījumu, bet, par laimi, nevienā no tiem nav bijis cietušo. Vēl policija informē, ka nedēļas nogalē divus autovadītājus nācies nogādāt slimnīcā ekspertīzes veikšanai – pēc pirmā pūtiena alkometrā abiem uzrādīta alkohola klātbūtnē organismā, bet no atkārtotas pārbaudes viņi atteikušies. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: