Šova Zelta talanti pusfinālā šajā svētdienā piedalīsies arī brāļi Arvis un Andis Dermaki, kas rādīs elpu aizraujošus trikus ar velosipēdiem.

13 un 17 gadus vecie velotriālisti saka, ka Ugāle ir velotriāla galvaspilsēta. Karters velotriāla skola nodibināta ne tikai Ugālē, bet nu jau arī Rīgā. Arvis kļuvis par 2010. gada Pasaules čempionu grupā „Benjamin”, savukārt Ansis ir 2011. gada Baltijas čempions. Abus brāļus ģimene un draugi atbalsta kā vien var un priecājās par puišu nodarbi. Brāļi sev izvirzījuši augstu mērķi, kļūt par Pasaules čempioniem.

Lai dzīve nebūtu velti nodzīvota, esot jādarbojas tā, lai nav jezgaina rosīšanās. Ja brāļi pēkšņi tiktu pie miljona, Arvis daļu noziedotu labdarībai, bet par atlikušo naudu nopirktu ekipējumu, turpretī Ansis nopirktu mazu mājiņu Spānijā pie kalniem, kur ir daudz akmeņu, tur viņš dzīvotu taupīgi un trenētos katru dienu. Citiem raidījuma dalībniekiem brāļi novēl , lai šovā izdodas parādīt savu talantu visā krāšņumā un lai izdodas viss, jo uzvarētājs ir ikviens, kurš piedalās „Latvijas Zelta talantos”.

Žūrija par priekšnesumu atlases raidījumā piešķīra trīs zvaigznes. Agris Daņiļēvičs: „Mani jūs pārliecinājāt. Es redzēju, ka ir strādāts, un nevis četras nedēļas, bet stingri pirms tam. Šī kompozīcija bija ļoti pārdomāta, starpcitu, jūs esiet ļoti mūzikāli džeki. Ārkārtīgi simpātiski ir tas, ko dariet, vēl jo vairāk tas ar kādu deksmi jūs to dariet. Skatītāji ir jūsējie! Es zinu, ja viņi tiks tālāk, būs kaut kas ļoti, ļoti interesants.”

Jana Kalniņa: „Es tiešām gribētu vēl kaut ko redzēt, ne jau tāpēc, ka man būtu radušās šaubas vai es došu, vai nedošu zvaigzni, mana izvēle man ir skaidra. Man ļoti patika, pārdomāts priekšnesums!”

Jāni Ozols: „Jocīgi, ka pat tādā priekšnesumā var izstāstīt stāstu, un to visu var nolasīt, skaisti! Man ļoti patika, un būtu interesanti redzēt, ko jūs vēl variet.”


Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: