Ventspils Valsts 1. ģimnāzija saņēmusi jauku dāvanu – turpmāk sporta stundās bez jau esošajām basketbola bumbām varēs izmantot vēl sešas 3x3 basketbola bumbas. Iniciatīva sagādāt bumbas skolai nāk no ģimnāzijas 12. klases skolēna, BK Ventspils basketbolista Toma Markusa Salnāja.

Sazinoties ar Tomu, jaunietis pastāsta, ka doma par dāvinājumu skolai radusies diezgan spontāni. ''Man bija izdevīga iespēja iegādāties lielāku bumbu skaitu vienā reizē, vienam man, protams, nevajag vienlaikus daudz bumbu, tādēļ nolēmu padalīties un uzdāvināt skolai 3x3 basketbola bumbas. Zinu, ka skolā basketbola bumbas varbūt nav tajā labākajā stāvoklī un vienmēr ir vajadzīgas. Pašam vienmēr paticis pasportot skolas sporta zālē, un ceru, ka šī dāvana vēl vairāk piesaistīs skolas audzēkņus sportam, jo īpaši basketbolam, kas man pašam ir ļoti mīļš sporta veids,'' stāsta Toms.

Attēlā kopā ar Tomu Markusu Salnāju ir arī sporta un veselības skolotāja Edīte Kaufmane-Gannusa un vēl pieci ģimnāzijas audzēkņi, kas dāvinājuma brīdī atradās skolas sporta zālē.

Paldies Tomam par šādu dāvanu savai skolai!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: