Ar 15.novembri Ventspils Komunālā pārvalde aicina privātmāju īpašniekus, pašvaldības atbalsta programmas ietvaros, pieteikties bezmaksas smilts un sāls kaisāmā materiāla saņemšanai ietvju kopšanai.

Iedzīvotāji, kuriem īpašumam piegulošā teritorija robežojas ar ietvi, var pieteikties ietvju pretslīdes kaisāmā materiāla bezmaksas saņemšanai. Akcija norisinās no 15.novembra līdz 15.decembrim. Katram īpašumam, uz vienu pieguļošās ielas posmu, ir paredzēts piegādāt 2 maisus smilts un sāls maisījuma materiālu. Šis pakalpojums neattiecas uz daudzdzīvokļu māju īpašniekiem un juridiskām personām.

Šo pakalpojumu var pieteikt sākot ar 15.novembri, zvanot Ventspils Komunālai pārvaldei pa tālr. 63624269, darba dienās no plkst. 8.00 līdz 16.00, vai sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv, norādot adresi, uz kuru jānogādā pretslīdes kaisāmais materiāls. Maisi tiks piegādāti un novietoti pie īpašuma vārtiņiem vai citā iedzīvotāja norādītā vietā.

Atgādinām, ka 15.novembrī noslēdzas vēl viena no pašvaldības atbalsta akcijām, kuras ietvaros privātmāju īpašnieki, kuru īpašumam pieguļošajā teritorijā bija nepieciešams savākt lapas, tās varēja pieteikt bezmaksas aizvešanai. Pēc akcijas beigām, iedzīvotāji savāktās lapas bez maksas var nodot šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas iela 8a, kuri strādā katru dienu no plkst.10.00 līdz 19.00, izņemot pirmdienas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: