No 22. līdz 28. maijam notiks Ventspils Veselības nedēļa, kuras mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu, iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs.

Veselības nedēļas programma:
Pirmdiena, 22. maijs
Plkst. 9.00 Vingrošanas nodarbība senioriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām OC „Ventspils” basketbola halles 3. zālē. Nodarbību vada Mārīte Strūģe;
Plkst. 19 “NĀC NŪJOT!" Nūjošanas prasmju pilnveidošana veselīgai un aktīvai dzīvei. Pasākums notiks pie Enkuru parka centrālās ieejas. Nodarbību vada Aiva Rupeika.

Otrdiena, 23. maijs
Plkst. 18 Veloizbrauciens pa Ventspils veloceliņiem. Starts Reņķa dārzā;
Plkst. 19  Peldētapmācības nodarbība pieaugušajiem. Nodarbība notiks Ūdens Piedzīvojumu parka lielā peldbaseinā un to vadīs peldēšanas trenere Natalja Ņevostrujeva.

Trešdiena, 24. maijs
Plkst. 18 Atvērtā jogas nodarbība pasniedzējas Daces Šteinhardes vadībā. Jogas studijā "Namaste" Kuldīgas ielā 17;
Plkst. 18 Vingrosim un stiprināsim veselību kopā ar fizioterapeiti Lauru Čakli. Nodarbība notiks sporta halles “Pārventa” aerobikas zālē;
Plkst. 18.30 Pilates kopā ar treneri Kristīni Fogeli. Nodarbība iesācējiem ar nelielu intensitāti. Nodarbība notiks Ūdens Piedzīvojumu parka vingrošanas zālē;
Plkst. 19 “NĀC NŪJOT!" Nūjošanas prasmju pilnveidošana veselīgai un aktīvai dzīvei. Pasākums notiks pie Enkuru parka centrālās ieejas. Nodarbību vada Aiva Rupeika.

Ceturtdiena, 25. maijs
Plkst. 9.00 Vingrošanas nodarbība senioriem un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām OC „Ventspils” basketbola halles 3.zālē. Nodarbību vada Mārīte Strūģe;
Plkst. 16 – 18 Orientēšanās sacensības „Azimuts 2023” posms, Ugāle;

Piektdiena, 26. maijs
Plkst. 18 Turnīrs minifutbolā Minipitch futbola laukumā OC “Ventspils” teritorijā.

Sestdiena, 27. maijs
Plkst. 11 Skrējiens apkārt “Būšnieku ezeram” Starts pie Būšnieku ezera laivu bāzes.

Svētdiena, 28. maijs
Plkst. 13 Veloorientēšanās ģimenēm ar bērniem. Medņu ielas galā, pie centrālās ieejas Zilā karoga pludmalē.

VISI PASĀKUMI BEZ MAKSAS!
Pasākums organizēts Eiropas Savienības projekta Nr. 9.2.4.2/16/I/103 ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros!
Uzziņas pa e-pastu: sporta.parvalde@ventspils.lv vai pa tālr. 63624412

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -5
    Janis Zvejnieks 17.05.2023, 21:19:16

    Atgriezusies pie vecas zinatns :)))sports i veseligs dzivs veids.A kata ar jauno zinatn,lupat gabal uz sejs,potesanos un busteresanos ?Es doma.Tas viss pasakum programs nav pilnigs.Jabut izbraukum autobusiem,kur tie(sportskols direktor,olimpiskas vienibs vadon,vents balss korespondent,doms deputat,dakter ar valds prieksedetaj priesgala,sorosist,skols direktor un tt.)kas uzticejas zinatnei, sanemt savs buster devs,pots ir iepirkts un zinatn sak,ka vajag.Privatums saja pasakuma nekati.Pas zin :)))))

  • -2
    Barons (Freiherr von ...) 18.05.2023, 04:59:29

    Viss tō Pasākum būt vaidziks noslēgkt ar vien kopistisk gudrib Dzērien iebaudišan,le zinat.Varet būt šķaidit oder nešķaidit Špirkt,pašš tecinat oder pirkt Brandvīn un Užavniek,gaišš oder tumšš.
    Sport ir vien lab liet,aber Špirkt vel labak.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: