Tradicionālajā Piektdienas vakara pastaigā, kas notiks jau 19. maijā, uz tikšanos aicina Kurzemes filharmonija, piedāvājot iegādāties biļetes uz dažādiem pasākumiem ar izdevīgām atlaidēm un saņemt gardu kafiju īpašā krūzītē.

Lielajā laukumā, tieši pie koncertzāles Latvija, jau no plkst. 18 darbu sāks Cafe a capella, kurā būs plašs atlaižu biļešu klāsts uz pasākumiem vasarā un jaunās sezonas pirmajiem notikumiem rudenī. Pasākumkartē iekļauti gan koncerti, gan izrādes, uz kuriem noteiktu skaitu biļešu varēs iegādāties ar 30% atlaidi, vēl klāt saņemot kafiju īpašā krūzītē. Kā jau kafejnīcā, savu kafiju apmeklētāji varēs baudīt gan turpat uz vietas, gan to ņemt līdzi, dodoties uz citām Piektdienas vakara pastaigas aktivitātēm.

Malkojot kafiju un apsverot Kurzemes filharmonijas piedāvājumu, no plkst. 20 varēs baudīt Saldus novada Kalnu kultūras nama kapelas Spēlmaņi uzstāšanos. Tās programmas nosaukums – Tik jautrus ļaudis mīlēju, kas dziesmas prot, tos sveicinu – labi pasaka, ko tieši spēlmaņi būs sarūpējuši - tās būs lustīgas ziņģes, danči un joki. Spēlmaņos jaunība mijās ar pieredzi, bet vijoles, akordeona, ģitāras, bandžo, tubas un vella bungu skaņas liek čalot jautrībai. Kapela uzstājusies ne vien dažādos pasākumos Kurzemē un Latvijā, bet arī pie draugiem Polijā, Gruzijā, Vācijā, Ungārijā, Horvātijā, Rumānijā, Čehijā un Lietuvā un iespēlējusi šī gada Dziesmu un deju svētku jaunrades deju pavadījumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: