Pavasara saulainajā svētdienā, 20. martā, slēpošanas kalnā „Lemberga hūte" notika pavasara sagaidīšanas un sezonas noslēguma izklaidējošs pasākums „Ieelpo pavasari!", kurš pulcēja kuplu dalībnieku un skatītāju skaitu.

Apskati fotogrāfijas un video!

Pasākuma aktīvie dalībnieki varēja demonstrēt savas prasmes gan augstlēkšanā ar sniega dēļiem, gan nobraucienos cauri ūdens vannai, gan arī demonstrēt savus interesantos pavasara tērpus.

Sezonas noslēguma pasākumā savus spēkus slēpošanas slaloma sacensībās pārbaudīja arī mazie un lielie slēpotāji, kuri šajā sezonā bija izgājuši slēpošanas apmācības.

Visi atraktīvie un aktīvie pasākuma dalībnieki saņēma balvas. Uzvarētājus apbalvoja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, kurš pasniedza arī savas simpātiju balvas.

Nominācijā „Labākais tērps" uzvarēja komanda „Spartieši" - Krists Bērtulis, Mārtiņš Tālbergs, Elvis Brauns, Kaspars Doniņš.

Nominācijā „Slapjākā ģimene" uzvarēja atraktīvie Riekstiņi – mamma Beata, tētis Juris, kā arī mazie Evelīna un Everts, kuri visi balvā saņēma pacēlāja abonementu uz visu nākamo ziemas sezonu.

Nominācijā „Lielākā šļakata" uzvarēja Jānis Lapsiņš, kurš ieguva arī 1. vietu augstlēkšanā ar snovborda dēli. Augstuma rekords šogad tika uzstādīts 1,45 m. Arī Jānis balvā saņēma pacēlāja gada abonementu.

Publiku sajūsmināja drošsirdīgās meitenes Sintija Ernštreite, Ilze Levita un Viktorija Visocka, kuras saņēma veicināšanas balvas. Pie veicināšanas balvām tika arī jaunie slēpotāji.

Sezonas noslēguma un pavasara sagaidīšanas pasākums jau kļuvis par ikgadēju tradīciju, un šajā gadā tas norisinājās ceturto reizi.

Neskatoties uz to, ka sezonas noslēguma pasākums slēpošanas kalnā „Lemberga hūte" jau aizvadīts, kalns vēl apmeklētājiem būs atvērts.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: