Svētdien pulksten 13 ziemas prieku cienītāji tiek aicināti uz pavasara sagaidīšanas un sezonas noslēguma pasākumu slēpošanas kalnā „Lemberga hūte”.

Programmā paredzētas dažādas interesantas atrakcijas un sacensības. Atpūtnieki varēs piedalīties augstlēkšanas un sīkuču sacensībās. Pašiem drosmīgākajiem būs iespēja piedalīties ekstrēmajā nobraucienā no slēpošanas kalna cauri ūdens vannai, izrādot savus interesantos tērpus vai pašizgatavotos šļūcamrīkus. Sacentīsies varēs par balvām šādās nominācijās: lielākās šļakatas; labākais braucamrīks; labākais kostīms.

Oriģinālākā tērpa, braucamrīka un izveicīgākā nobrauciena autori balvā saņems slēpošanas kalna „Lemberga Hūte” pacēlāja kartes visai nākamā gada sezonai, kā arī citas pārsteiguma balvas no Olimpiskā centra „Ventspils” un A. Lemberga. Bet tiem, kas būs atnākuši aktīvi atbalstīt sacensību dalībniekus, būs iespēja sasildīties pie ugunskura un uzcept pa kādai līdzpaņemtai desiņai.

Par godu sezonas noslēguma pasākumam slēpošanas kalns sagādājis izdevīgas cenas apmeklētājiem, visu dienu (20. martā) inventāram un pacēlājam. Būs iespējams arī iemēģināt katapultu un batutus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: