Rīgā, Kērlinga hallē noslēdzās Latvijas čempionāts kērlingā jauktajiem pāriem, kurā sudraba medaļas izcīnīja Ventspils kērlinga kluba komanda - Santa Blumberga-Bērziņa un Reinis Jučers.

Sākotnēji čempionātā komandas aizvadīja apļa turnīru, pēc kura rezultātiem Ventspils kērlinga kluba komanda iekļuva finālturnīrā. Pusfinālā Santa un Reinis ar rezultātu 6:3 uzvarēja Sporta kluba ''OB'' komandu, bet fināla spēlē ar rezultātu 7:4 nācās piekāpties pagājušā gada Latvijas čempioniem Dainai Baronei un Arnim Veidemanim no kērlinga kluba ''Rīga''.

Santa Blumberga, viena no starptautiskajā arēnā pieredzes bagātākajām Latvijas kērlingistēm, ir arī vairākkārtēja Latvijas čempione jaukto pāru disciplīnā, iepriekš startējot pārī ar Ritvaru Gulbi un Andri Bremani, ar kuru kopā 2017. gada Pasaules čempionātā iegūta augstā 8. vieta. Nu jau otro sezonu Santa spēlē pārī ar junioru Reini Jučeru – īsā laikā sasniegts atzīstams kāpiens no pagājušā gada 7. vietas Latvijas čempionātā, līdz sudraba medaļām šogad.

Izcīnītais Latvijas vicečempionu tituls dos iespējas arī tālākai izaugsmei, izmantojot Latvijas kērlinga asociācijas finansējumu, intensīvāk trenēties un piedalīties starptautiskās sacensībās.

Informācija par čempionāta spēlēm un rezultātiem skatāma Latvijas kērlinga asociācijas mājaslapā http://www.curling.lv/ .

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: