Sākot ar nākošo mācību gadu Ventspils tehnikums piedāvās iespēju audzēkņiem pēc 9. klases apgūt izglītības programmu ''Viesnīcu pakalpojumi'' ar iegūstamo kvalifikāciju ''Viesmīlības pakalpojumu speciālists''. Mācību ilgums paredzēts četru gadu garumā.

Pamatojoties uz IZM rīkojumu par profesionālās izglītības centru uzdevumiem, Ventspils Tehnikums aicināja Ogres, Liepājas valsts tehnikumu, Smiltenes, Jelgavas, Kandavas lauksaimniecības tehnikumu, Rēzeknes, Saldus un Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumu aizpildīt aptaujas anketu par īstenojamo izglītības programmu ''Viesnīcu pakalpojumi'' ar iegūstamo kvalifikāciju ''Viesmīlības pakalpojumu speciālists''. Aptaujas mērķis bija aktualizēt profesionālās izglītības paraugprogrammas īstenošanas jautājumus.

Aptaujas rezultāti ir apkopoti un tiek analizēti. Plānots, ka programmas veiksmīgas īstenošanas nodrošināšanas nolūkā Ventspils tehnikuma Metodiskais centrs tā vadītāja Alberta Kozlova vadībā organizēs diskusiju ar mērķi pārskatīt un uzlabot apgūstamās programmas saturu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: