Februārī sākas lekciju cikli pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem, 1.-12. klašu skolēniem un viņu vecākiem. Kopumā līdz maijam paredzētas 18 lekciju cikli, paredzot atsevišķas nodarbības atbilstoši bērnu vecuma grupām. Nodarbības vadīs kvalificēti speciālisti.

Nodarbībās būs ietvertas tēmas par bērnu emocionālo attīstību, vecuma posmu īpatnībām, iekļaušanos sabiedrībā un empātiju. Pirmsskolas vecuma bērnu vecākiem būs iespēja uzzināt par bērnu tematisku sagatavošanu skolai un bērnu adaptāciju. Tāpat speciālisti stāstīs par to, kā izvairīties no potenciāliem uzvedības, ēšanas un citiem traucējumiem, ar ko nākas sastapties skolas vecuma bērniem.

Nodarbībās dalībnieku skaits ir ierobežots, tamdēļ par iespēju piedalīties nodarbībās, attiecīgo mērķa grupu informēs Ventspils izglītības iestādes.

Lekciju cikli tiek organizēti ar mērķi veicināt bērnu garīgo veselību un dalība būs bez maksas, pateicoties piesaistītajam finansējumam no Eiropas Savienības fonda projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: