Veicinot sporta attīstību Ventspils pilsētā, atzīmējot Ventspils valstspilsētas sportistu augstos sasniegumus sportā, kā arī, lai novērtētu treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, 17. februārī plkst. 17 koncertzālē ''Latvija'' notiks ''Gada atzinība sportā 2021'' pasniegšanas ceremonija.

Balvas sportistiem un sporta darbiniekiem tiks pasniegtas par sasniegumiem sportā 2021. gadā un Ventspils valstspilsētas vārda popularizēšanu Latvijā un pasaulē.

Balvu ieguvēji tiks sveikti deviņās nominācijās ''Labākā sportiste'', "Labākais sportists'', ''Labākais treneris'', ''Cerība sportā'', ''Paraugs sportā'', ''Gada labākā komanda sportā'', ''Gada sporta seniors'', ''Mūža ieguldījums sportā'' un ''Ventspilnieku simpātija sportā''.

Astoņās nominācijās uzvarētājus noteica profesionāli jomas pārstāvji – Sporta komisija un Izglītības, kultūras un sporta jautājumu komiteja, bet nominācijā ''Ventspilnieku simpātija sportā'' uzvarētāju noteica tikai un vienīgi iedzīvotāju balsojuma rezultāti.

Pasākuma laikā notiks ne tikai balvu pasniegšana, bet arī tiks demonstrēta filma par 2021. gada nozīmīgākajiem notikumiem Ventspils sportā, kā arī apmeklētājus priecēs mūziķe Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs un Ventspils popgrupa ''Jūras akmentiņi''.

Tradīcija par ikgadējo ''Gada atzinība sportā 2021'' balvu pasniegšanu aizsākta 2008. gadā.

Atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem pasākums notiks ''zaļajā režīmā''.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: