Lai arī atkusnis ir ietekmējis sniega segu, tomēr sniega daudzums trasēs ir pietiekams, un slēpošanas kalns ''Lemberga hūte'' joprojām darbu turpina. Slēpošanas kalnā darbojas lietpratēju un iesācēju trases, bet uz laiku nav pieejams ragaviņu kalniņš un distanču slēpošanas trase.

Sestdien, 15. janvārī, slēpošanas kalnā valdīs īpaša atmosfēra, jo visas dienas garumā kalna aktivitātes papildinās mūzika DJ pavadījumā, bet pēc saulrieta būs vērojami arī gaismas efekti. Bet par izsalkušajiem parūpēsies mobilā kafejnīca ''Trīs sivēni Street Cafe'', kas piedāvās dažādus karstus ēdienus un dzērienus.

Slēpošanas kalna maksas pakalpojumi pieejami ''zaļajā'' drošības režīmā un tikai ar iepriekšēju rezervāciju. Rezervācijas tuvākajām dienām pieejamas aplikācijā Bookla un slēpošanas kalna mājaslapā lembergahute.lv. Ja laikapstākļu dēļ kalna darbība tiks pārtraukta, tiks izsūtīti paziņojumi par rezervāciju atcelšanu.

Lai atrastos Piedzīvojumu parka teritorijā iepriekšēja rezervācija nav jāveic, bet jāievēro spēkā esošie epidemioloģiskās drošības noteikumi.

Slēpošanas kalns darba dienās būs atvērts plkst. 15-20, bet brīvdienās plkst. 12-20, taču atkarībā no pieprasījuma, darba laiks var tikt pagarināts līdz plkst. 22.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • -1
    Tā nu ir 15.01.2022, 20:16:45

    Interesanti gan. Cik vēl ilgi par apkaunojumu pilsētai šo vietu sauks noziedznieka uzvārdā...??? Ar šo uzvārdu esoša persona, nu jau gandrīz gadu pavada ''birojā'', kas neizceļas ar savu architektūru. Par šīs vietas nosaukuma maiņu cilvēki jau rakstīja vairākas reizes iepriekš.BET. No superlēmēju puses... klusums.
    P.S. Tad jau arī citus objektus varbūt varētu nosaukt ĪPAŠU noziedznieku uzvārdos: piem. "Čikatilo parks...''

  • -1
    Heinrich 15.01.2022, 20:25:35

    Ventspilī savulaik arī viens no skvēriem un iela bija nosaukti kādam teroristam par godu...
    Imanta Sudmaļa (tagad Pulkveža) iela un skvērs pie viadukta Pārventas pusē...
    Labākās komūnistu tradīcijas turpinās.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: