Gada nogalē Ventas Balss abonementu nākamajam gadam dāvina arī pazīstami ventspilnieki, katrs, tāpat kā laikraksta žurnālisti, izvēloties savu īpašo cilvēku, organizāciju vai iestādi, kam šo dāvanu pasniegt.

Saeimas deputāts, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas anesteziologs reanimatologs Gundars Daudze laikraksta gada abonementu ar Ventas Balss starpniecību dāvāja Ventspils luterāņu baznīcai.

«Tradīciju pasniegt Ventas Balss abonementu iedibināju kopā ar Gunti Blumbergu, un, ja nemaldos, tā ilgstjau 10 gadus,» saka Daudze. «Avīzi izvēlējos dāvāt baznīcai, jo tā ir vieta, kur laicīgais satiekas ar garīgo. Laicīgais šajā gadījumā ir avīze, ar kuras starpniecību var uzzināt par visiem jaunumiem Ventspilī, un garīgais – tas jau pats par sevi saprotams. Vēl mani priecē doma, ka baznīcu apmeklē dažādi cilvēki, un varbūt tiem, kas nevar atļauties avīzīti nopirkt, to varēs izlasīt tur, apvienojot šīs divas lietas – garīgo ar laicīgo!»

Ventspils evanģēliski luteriskās draudzes mācītājam Aldim Pavlovičam dzīve rit gan Ventspilī, gan 300 kilometrus attālajā Neretā – šogad vidusskolu absolvēs Pavloviču ģimenes jaunākā atvase. Plānots, ka pēc tam uz Ventspili pārcelsies visa ģimene. Dienā, kad notika fotografēšanās redakcijā, mācītāju sauca amata pienākumi. «Paldies dāvinātājam!» tā A. Pavlovičs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: