Ventspils kērlinga kluba petankiste Eva Martinsone ir iekļauta Latvijas izlases sieviešu trijnieku komandas sastāvā startam Pasaules čempionātā petankā sieviešu komandām, kas šajā nedēļas nogalē no 12. līdz 14. novembrim notiks notiks Santa Susannā, Spānijā.

Čempionātā piedalīsies 38 sieviešu komandas. Vienlaicīgi ar sieviešu sacensībām Santa Susannā par pasaules čempiona titulu sacentīsies arī 24 junioru komandas, to skaitā arī Latvijas juniori.

Latvijas dāmu komandas kodolu veido 2020. gada Latvijas čempionvienība no Ērģemes kluba - Ginta Miglāne, Jeketerina Soika, Lelde Stūre, ar kurām kopā startēs ventspilniece Eva Martinsone.

Sākotnēji komandas aizvadīs piecas spēles pēc Šveices izspēļu sistēmas. Čempionātu tradicionāli sāk ar sacensībām precizitātes metienos, kur Latviju parstāvēs Ginta Miglāne. Pēc veiktās izlozes, Latvijas izlases pirmās spēles pretiniece būs Spānijas otrā izlase. Komandām, kuras neiekļūs čempionāta izslēgšanas spēļu finālturnīrā, būs iespēja cīnīties par Nāciju kausu.

Iespēja sekot spēļu tiešraidēm ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: