IT apmācību organizācijas ''TDL School'' kursus ir absolvējuši jau vairāk nekā 200 absolventi no Latvijas un ārvalstīm. Uzklausot apmācību dalībnieku atsauksmes, ir izveidots īpašs kurss pieaugušajiem, kas vēlas pārkvalificēties uz IT jomu.

Šajā bezmaksas kursā nepilna mēneša laikā dalībniekiem būs iespēja pie pieredzējušiem jomas profesionāļiem apgūt programmatūras testēšanas pamatzināšanas, kas dos iespēju aizsākt veiksmīgu IT karjeru.

''Software Testing Engineering for Beginners'' apmācības no 22. novembra līdz 16. decembrim tiks organizētas darba dienu vakaros, lai tās varētu apmeklēt plašāks ikdienā strādājošo cilvēku loks. Tajās dalībnieki apgūs programmatūras testēšanas, JavaScript programmēšanas, kā arī tīmekļa risinājumu automatizētās testēšanas pamatus. Apmācībās iegūtās teorētiskās un praktiskās zināšanas uzreiz varēs pielietot reālos darba apstākļos.

Mācību process tiek organizēts kā aktīva mijiedarbība starp kursa dalībnieku un pasniedzējiem, kur kursa dalībnieki ne tikai klausās, bet aktīvi līdzdarbojas, pildot uzdevumus un diskutējot. Tādējādi šādā veidā kursa dalībnieki var uzreiz saņemt atbildes uz visiem neskaidrajiem jautājumiem un labāk apgūt mācību vielu. Apmācības notiks angļu valodā un no dalībniekiem tiek sagaidītas IT pamatzināšanas. Visus ar apmācībām nepieciešamos materiālus nodrošinās to organizators.

Apmācību saturu ir izstrādājuši un kursus vadīs pieredzējušie uzņēmuma ''TestDevLab'' programmatūras testēšanas inženieri. Apmācībās iekļautās tēmas ir aktuālas un pieprasītas darba tirgū.

''Ņemot vērā augsto pieprasījumu pēc kvalificētiem IT speciālistiem un izvērtējot nodarbinātības tendences, redzam, ka par IT jomu interesi izrāda šobrīd citās jomās strādājošie un cilvēki, kas studējuši IT pirms kāda laika un šajā jomā nav strādājuši. Tāpēc esam izveidojuši speciālu kursu, kas ir īpaši piemērots pieaugušajiem un nodrošinās praktiski pielietojamas zināšanas, kas ļaus aizsākt IT karjeru,'' teic ''TDL School'' vadītāja Raita Rollande.

Kursa noslēgumā visus apmācāmos sagaida zināšanu pārbaude un labāko rezultātu ieguvējiem tiks piedāvātas apmaksātas prakses iespējas programmatūras testēšanas uzņēmumā ''TestDevLab''. Tādējādi šīs apmācības var kalpot par lielisku veidu, kā uzsākt veiksmīgu IT karjeru. Uzņēmums jau desmit gadus pēc kārtas turpina strauju izaugsmi un šobrīd piedāvā 20+ vakances dažādās tehniskajās un administratīvajās jomās.

"TDL School" piedāvā dažādas IT apmācības. Daļa no tām ir bezmaksas un "TDL School" atsevišķiem kursiem piedāvā naudas atgriešanas iespēju, ja absolvents pēc kursu pabeigšanas uzsāk darbu.

Interesenti aicināti apmeklēt ''TDL School'' tīmekļa vietni https://tdlschool.com un iepazīties ar aktuālo apmācību piedāvājumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: