Ventspils kērlinga kluba petankisti Raido Blumbergs un Andris Padrevics Latvijas izlases sastāvā startēs Pasaules čempionātā petankā vīriešu komandām, kas šajā nedēļas nogalē no 18. līdz 21. novembrim notiks notiks Santa Susannā, Spānijā. Čempionātā piedalīsies 48 komandas. 

Ventspils kērlinga kluba petankistu trijnieks (Raido Blumbergs, Nauris Bogdanovičs un Andris Padrevics), uzvarot 2020. gada Latvijas čempionātā, izcīnīja tiesības startēt 2021. gada Eiropas čempionātā, kam bija jānotiek šajā rudenī Albervilā, bet COVID-19 pandēmijas izplatības dēļ to atcēla, un kā jauna iespēja nāca uzaicinājums no Pasaules petankas un Provansas spēļu federācijas startēt Pasaules čempionātā.

Latviju šajā čempionātā, kopā ar ventspilniekiem Raido Blumbergu un Andri Padrevicu, trijniekā pārstāvēs arī Upesciema kluba ''Upesciema Warriors'' spēlētājs Kristaps Stepiņš.

Čempionāts tradicionāli tiek uzsākts ar sacensībām precizitātes metienos, kur Latviju pārstāvēs Raido Blumbergs. TIR sacensības sāksies 18. novembrī plkst.16.30. Trijnieku sacensības tiks uzsāktas piektdien, 19. novembrī, agrā rīta stundā un ilgs līdz svētdienas, 21. novembra, vakaram. Sākotnēji komandas aizvadīs piecas spēles pēc Šveices izspēļu sistēmas, komandām, kuras neiekļūs čempionāta izslēgšanas spēļu finālturnīrā, būs iespēja cīnīties par Nāciju kausu.

Iespēja sekot spēļu tiešraidēm portālā https://www.laligasportstv.com/.../ll-772e754f-6f36-4464...

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: