Pēc 15. novembra basketbolā atsāksies "Užavas" kausa izcīņa un Latvijas līgu turnīri, ceturtdien ziņo Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Sporta jomā no 15. novembra pamatā saglabātas prasības, kas bija spēkā laika posmā no 11. līdz 20. oktobrim. Pēc 15. novembra "zaļajā režīmā", tas ir, ar vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu varēs notikt treniņi un sporta sacensības, tajā skaitā arī komandu sporta spēļu augstāko līgu komandu sporta sacensības.

LBS ziņo, ka valsts svētku nedēļā atsāksies tās organizētie turnīri, kas tika apturēti stingro ierobežojumu laikā no 21. oktobra līdz 15. novembrim.

Atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) B grupas, "Ramirent" Nacionālās basketbola līgas, Reģionālās basketbola līgas un Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (LJBL) čempionāta, kā arī Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas spēles turpmāk notiks "zaļajā režīmā", piedaloties tikai spēlētājiem, komandu personālam un tiesnešiem ar derīgiem Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātiem, informē LBS.

Arī skatītājiem būs jābūt derīgiem sertifikātiem. Maksimālais līdzjutēju skaits būs 500 cilvēku.

LBS vēsta, ka "Užavas" kausa izcīņu paredzēts atsākt piektdien, 19. novembrī, ar spēli "Līvāni" - "Jēkabpils", bet lielākā daļa trešās kārtas spēļu notiks pēcsvētku nedēļā.

BSBL un LSBL B grupas spēles atsāksies 20. novembrī.

"Ramirent" Nacionālās Basketbola līgas un Reģionālās basketbola līgas spēles atsāksies 19. novembrī.

Arī LJBL pirmās spēles notiks 19. novembrī.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Barons (Freiherr) 11.11.2021, 15:52:15

    Užavnieks man imponet.Gan gaišš,gan tumšš,le zinat.
    Le tik vairak būt.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: