Sestdien, 7. augustā, plkst. 11 Ventspils 3x3 basketbola laukumos notiks ''Raita Silarāja kauss 3x3 basketbolā''. Turnīrs notiek septīto gadu pēc kārtas un tas tiek rīkots par godu bijušam sporta skolas ''Spars'' trenerim Raitim Silarājam.

OPEN grupā vīriešiem pieteikusies komanda ''Trī kameras'', kuras sastāvā spēlēs Tokijas olimpisko spēļu 3x3 basketbolā zelta medaļās ieguvēji Kārlis Pauls Lasmanis un Nauris Miezis, kā arī Mārtiņš Šteinbergs un Armands Seņkāns. Paredzēts, ka OPEN grupas spēles sāksies no plkst. 13.

Pasākums notiks visas dienas garumā, tā uzmanības centrā būs 3x3 basketbola turnīrs, kurā vīru un dāmu konkurencē sacentīsies komandas piecās dažādās vecuma grupās. Paralēli turnīram notiks arī Skills challange jeb veiklības un meistarības konkurss, kā arī trenera Silarāja audzēkņu Retro spēle basketbolā.

Sacensības tribīnēs varēs apmeklēt skatītāji ar sertifikātu, kas apliecina vakcināciju pret Covid-19 vai pārslimošanu. Spēles notiks ierobežotā teritorijā, bet pārvietošanās ārpus tās netiks regulēta.

Pasākuma aktualitātes un jaunumus meklē: ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    ayk 06.08.2021, 09:04:04

    Ļoti patīkami. Paldies!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: