Ventspils novada domes deputāti apstiprināja amatā Popes pamatskolas direktori. No 24. augusta šos pienākumus veiks Daiga Silarāja. 

Ventspils novada pašvaldība 30. jūnijā izsludināja konkursu Popes pamatskolas direktora amatam ar pretendentu pieteikšanās termiņu līdz 20. jūlijam, saņemot trīs pieteikumus. Konkursa dalībnieku vērtēšana notika divās kārtās.

Pēc darba pārrunu rezultātu novērtēšanas un abu konkursa kārtu rezultātu apkopojuma amata konkursa pretendentu atlases komisija par Popes pamatskolas direktora amata konkursa uzvarētāju ar 35,7 punktiem atzina Daigu Silarāju. Viņai ir nepārtraukts 29 gadu pedagoģiskā darba stāžs. Vadības darba pieredzi Daiga Silarāja ieguvusi, 12 gadus strādājot Ventspils pilsētas domes Jaunrades nama direktores amatā. Jaunos amata pienākumus viņa sāks pildīt 24. augustā, bet līdz šim laikam Popes pamatskolas direktore būs Ligita Lukševica, kura 26. maijā iesniedza pašvaldībā iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no Popes pamatskolas direktores amata un pedagoģiskā darba veikšanas.

No 2019. gada 1. septembra līdz 2021. gada 7. jūnijam Daiga Silarāja strādāja par izglītības metodiķi Rīgas Valsts tehnikumā. Mācību iestādes direktore Dagnija Vanaga norāda, ka Daiga Silarāja sevi apliecināja kā atbildīgu, precīzu, uz konstruktīvu sadarbību vērstu kolēģi, kurai ir svarīga gan darba procesa kvalitāte, gan rezultāts. Nākamā Popes pamatskolas direktore Rīgas Valsts tehnikumā prasmīgi apkopoja un analizēja plašu informācijas apjomu, viņa vienmēr pārliecinājās par iesniedzamo datu precizitāti un ievēroja darbu izpildes termiņus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: