Lai piedāvātu iedzīvotājiem iespēju papildināt ikdienas dzīves ritmu ar fiziskām aktivitātēm un veicinātu veselīga dzīvesveida piekopšanu, 2. jūlijā Zilā karoga pludmalē Eiropas Savienības projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros notika LSPA absolventes, sporta skolotājas un sporta vingrošanas treneres Anita Kivilande vingrošanas nodarbība (stretching).

Nodarbība bija ļoti apmeklēta un tajā piedalījās 18 cilvēki un šādas nodarbības plānotas vasarā jūlija un augusta mēnešos piektdienās plkst.18.

Lai operatīvāk informētu apmeklētājus par vingrošanas pasākumu norisi, treniņu vietām un citām izmaiņām ir izveidota Facebook grupa https://www.facebook.com/groups/2999242633642024/ , kurā būs iespējams sekot līdzi visi aktuālai informācijai, kas saistīta ar vingrošanas pasākumu norisi. Visa informācija par treniņiem zvanot trenerei Anitai 28820497.

Pasākuma laikā aicinām dalībniekus būt maksimāli uzmanīgiem un stingri ievērot valstī noteiktos Covid-19 izplatības ierobežojumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: