Jau 12. reizi Ventspilī šogad tiks aizvadīts Vislatvijas nūjošanas festivāls, kurš notiks Piedzīvojumu parkā un pa pilsētas ielām. Reģistrācija nūjošanas festivālam atvēries 14. jūlijā – vienu mēnesi līdz pašam festivālam. Reģistrējoties iepriekš, dalība festivālā ir bez maksas.

Lai izmantotu visas nūjošanas priekšrocības sākumā ir jāapgūst nūjošanas tehnika. Pie pareizas nūjošanas tehnikas tiek nodarbināti līdz 90 procentu muskuļu, tieši tas padara nūjošanu par ļoti efektīvu sporta veidu visiem vecumiem un visām sagatavotības grupām.

Ventspilī labas nūjošanas tehnikas apguve notiek katru pirmdienu un trešdienu plkst. 18 Reņķa dārzā. Papildus nodarbība trešdienās plkst.10, īpaši paredzēta senioriem, lai nūjošanas treneris individuāli varētu piestrādāt pie tehnikas apguves.

Otrdienās un ceturtdienās plkst.18 turpinās ar skriešanas publiskie treniņi. Tā kā atcelti pulcēšanās ierobežojumi, iepriekšējā pieteikšanās nav nepieciešama. Jautājumu gadījumā par treniņu plāniem, laikiem un inventāru sazinieties ar treneri un nūjošanas instruktoru Andri Valertu pa telefonu 29149170.

Vēlā rudenī, šogad plānota Ventspils maratona norise, kuras programmā paredzēts atgriezt nūjošanas distanci.

Pasākums organizēts Eiropas Savienības projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros! Projekta mērķis ir veicināt sabiedrības veselības paradumu maiņu, uzlabojot veselības veicināšanas un slimības profilakses pakalpojumu pieejamību iedzīvotājiem. Projekta aktivitātes ietver fizisko aktivitāšu, veselīga uztura, garīgās veselības veicināšanu un popularizēšanu sabiedrībā.

Pasākuma laikā aicinām dalībniekus ievērot valstī vēl noteiktos Covid-19 izplatības ierobežojumus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: