Lai piedāvātu iedzīvotājiem iespēju papildināt ikdienas dzīves ritmu ar fiziskām aktivitātēm un veicinātu veselīga dzīvesveida piekopšanu, sākot ar 2. jūliju, visi interesenti tiek aicināti piedalīties vingrošanas nodarbībās (stretching) Ventspils Zilā karoga pludmalē.

STRETCHING – ir zemas intensitātes stiepšanās nodarbība. Nodarbības ievaddaļā tiks izpildīti dinamiski vingrinājumi, kas sagatavos ķermeni otrajai daļai - statisko stiepšanās vingrinājumu izpildei. Nodarbība nav piemēroti cilvēkiem ar traumām vai sāpēm.

Nodarbības notiks jūlija un augusta mēnesī piektdienās plkst.18.Pulcēšanās vieta pie Ventspils pludmales ieejas Nr.2 (pie mola auto stāvlaukumā).

Nodarbību vadīs LSPA absolvente, sporta skolotāja un sporta vingrošanas trenere Anita Kivilande. Visa informācija par treniņiem zvanot trenerei Anitai 28820497.

Līdzi jāņem vingrošanas paklājiņs un ūdens.

Pasākums organizēts Eiropas Savienības projekta ''Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei Ventspilī'' ietvaros.

Pasākuma laikā dalībnieki aicināti būt maksimāli uzmanīgiem un stingri ievērot valstī noteiktos Covid-19 izplatības ierobežojumus.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Māris Plūmiņš 07.07.2021, 14:14:21

    Nu ja bezmaksas vingrošanas nodarbības nav nekāds Covid vakcīnas vai Lemberga tēma,komentāru nav.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: