Šobrīd esam situācijā, kurā jāievēro ierobežojumi mūsu visu veselības un drošības labad, bet esošā situācija ļauj mums būt aktīviem svaigā gaisā un tautas sporta programmas ''Nāc un sporto!'' programmas ietvaros izstrādāts individuālais meža pārgājiena maršruts, kurā gan sākums, gan finišs paredzēts pie Būšnieku ezera laivu bāzes.

Pārgājienā iespējams piedalīties individuāli vai vienas mājsaimniecības ietvaros un 27. martā plkst. 11 pie Būšnieku ezera laivu bāzes notiks instruktāža un iepazīstināšana ar maršrutu.
 
Pārgājienā var piedalīties ikviens interesents un dalība tajā ir bez maksas. Maršruta garums 15 kilometri un to iespējams veikt četrās stundās. Maršruts ved pa piejūras mežiem Staldzenes un Liepenes apkārtnē. Maršrutā iekļauts Mazezers un Staldzenes stāvkrasts.
Gājiena grūtības pakāpe - viegls. Piemērots ģimenēm ar bērniem. Dalībnieki paši nodrošina transportēšanu uz un no starta vietas, kā arī ēdināšanu un dzērienus pārgājiena laikā.
 
Iepriekšēja pieteikšanās līdz 25. marta plkst. 20 pa tālruni 26490802, zvanot vai sūtot WhatsApp ziņu, norādot personu skaitu.

Pieteikšanās pārgājienam obligāta!
 
Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālruni 26490802.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: