Palielinoties pacientu skaitam, Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīca Ventspilī plāno mugurkaula ķirurģijas profila attīstību.

Pirms nepilna gada Ventspils slimnīcā tika atklāts Baltijā pirmais jaunākās paaudzes Carl Zeiss operāciju mikroskops Tivato 700 mugurkaula ķirurģijai, kas ar inovatīvām funkcijām paaugstina darba produktivitāti un kvalitāti, kā arī būtiski atvieglo speciālistu darbu operāciju laikā. Kopš 2019. gada sākuma, kad Ventspils slimnīca uzsāka veikt mugurkaula operācijas, to skaits ir divkāršojies. Ventspils slimnīca mugurkaula ķirurģijas operāciju skaita ziņā ierindojas otrajā vietā Latvijā pēc Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas.

Kurzemes mugurkaula ķirurģijas centrs var lepoties ar augstas klases profesionāļiem. Ventspils slimnīcā strādā traumatologs – ortopēds, sertificēts mugurkaulāja ķirurgs Dr. Jānis Osītis un neiroķirurgs Dr. Aivars Olmanis. Lai uzlabotu pakalpojumu pieejamību, palielinot operāciju skaitu, darbam Ventspils slimnīcā piesaistīts arī traumatologs - ortopēds, mugurkaulāja ķirurgs Dr. Dmitrijs Kirējevs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: