Ar Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu 14. oktobrī no plkst. 12 līdz 14.30 koncertzāles Latvija  Lielajā zālē PIKC ''Ventspils Mūzikas vidusskola'' piedāvā Aivara Hermaņa vieslekciju ''Ievads mūzikas menedžmentā''.

Mūziķis, komponists, aranžētājs, mūzikas ierakstu un pasākumu producents, viens no nesen dibinātās ''Pašnodarbināto mūziķu biedrības'' iniciatoriem Aivars Hermanis savā lekcijā pieskarsies mūzikas menedžmenta ieskatam gan vēsturiskā, gan mūsdienu skatījumā, tā struktūrai un profesijām industrijā.

Autors stāstīs par tādiem nozīmīgiem jautājumiem, kā autortiesības un blakustiesības, skaņu ierakstu producēšana un veikšana, ierakstu kopiju formāti, pavairošana un izplatīšana, nodokļu izmaiņas no 2021. gada.

No praktiskā viedokļa auditorijai tiks dots ieskats jautājumos par izrāžu plānošanu, koncertceļojumiem, izrāžu komercdarbības ciklu, sarīkošanas shēmu, finanšu plānošanu, ieejas biļešu tirdzniecību, ierakstu studijām, to industriju, kā arī mārketingu un sabiedriskajām attiecībām.

Dalība lekcijā ir bezmaksas. Interesentiem uz lekciju jāpiesakās līdz 13. oktobrim, plkst. 13 rakstot uz e-pastu kristavmv@gmail.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: