Olimpiskā centra "Ventspils" basketbola hallē notika 24. atklātais Latvijas čempionāts kikboksā "Latvia OPEN 2020". Sacensībās piedalījās 272 dalībnieki no astoņām valstīm. Ventspili sacensībās pārstāvēja sporta kluba ''Favorīts'' un ''Ventspils Kikboksa Leģions'' sportisti.

Sporta kluba ''Favorīts'' sportisti izcīnīja 13 zelta, 11 sudraba un 14 bronzas medaļas un komandu kopvērtējumā ierindojās 1. vietā. ''Ventspils Kikboksa Leģions'' sportisti izcīnīja vienu zelta, divas sudraba un vienu bronzas medaļu.

Sacensības notika trīs disciplīnās Kick-light, K-1 un Full contact četrās vecuma grupās.

No Favorīta sportistiem zelta medaļas izcīnīja Edgars Tumiņš, Leons Likovs, Timurs Maļusevs, Dans Kristians Likovs, Maikls Gasanovs, Mihails Proščenko, Klaāvs Lengvenis, Anna Mironova, Daniels Likovs, Normunds Ivanovs. Otro vietu čempionātā izcīnīja Vladimirs Bajakins, kurš kopumā aizvadīja trīs cīņas, bet piedzīvoja zaudējumu finālā, turklāt tā bija cīņa par jostu, Dans Kristians Likovs, Ņikita Likovs, Sabrina Grigorjeva, Kirils Lagzdiņš, Daniels Bojakins, Daniels Larionovs, Iļja Bučinskis un Klāvs Lengvenis. Bronzas medaļas no favorītiem tika Artjoman Kurako, 3.vieta Nikam Dūdiņam, Robertam Grigorjevam un Ņikitam Bučinskim.

Ventspils Kikboksa leģionam zeltu sarūpēja Dāvids Solovjovs. Vēl viens leģionārs Māris Riepšis tika pie sudraba medaļas gan Latvijas atklātajā čempionātā, gan kā Ventspils Tehnikuma pārstāvis arī Latvijas Universiādē, kas tāpat tika aizvadīta šo sacensību laikā. Sudraba medaļa Latvijas atklātajā čempionātā arī Pāvelam Voleiņam, bet Artūrs Krūite izcīnīja bronzu.

Vairāk par čempionātu un rezultātiem skatīt ŠEIT

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Mxsimus 10.03.2020, 20:23:35

    Kļuda Timurs Maļusevs !!!!!!!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: