Pavasara brīvlaikā, no 16. līdz 20. martam, Ventspils bibliotēka aicina skolēnus ciemos, lai kopīgi darbotos radošajās darbnīcās, skatītos multiplikācijas filmas, uzspēlētu galda spēles, kā arī palasītu kādu grāmatu vai žurnālu.

Katru dienu plkst. 12 Bērnu bibliotēkā notiks kopīga multiplikāciju filmu skatīšanās, bet plkst. 14 - radošās darbnīcas. Piektdien, 20. martā, notiks pat divas darbnīcas - viena plkst. 13, bet otra - plkst. 14.

Otrdien, 17. martā, plkst. 16 Bērnu bibliotēkā notiks ikmēneša kanisterapijas nodarbība kopā ar Ventspils kanisterapijas komandas sunīšiem. Šoreiz nodarbības tēma būs ''Suņi un veselība'', uz kuru aicināti skolas vecuma bērni. Vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās Bērnu bibliotēkā uz vietas vai zvanot pa tālr. +371 636 27361.

Arī skolēnu brīvlaikā ikviens aicināts ņemt līdzi draugus un nākt uz bibliotēku spēlēt galda spēles un Xbox videospēles. 16. un 20. martā plkst. 13.30 notiks arī Bingo Loto kopīga spēlēšana. Visu nedēļu Bērnu bibliotēkā ikvienam būs iespēja iejusties arī mākslinieka lomā un krāsot īpašo, divus metrus lielo, fantāzijas plakātu.

Savukārt Pārventas bibliotēka bērnus un skolēnus katru dienu plkst. 14.30 gaidīs uz radošajām darbnīcām. Arī šajā bibliotēkā pieejamas daudz galda spēles, kuras brīvlaikā kopā ar draugiem uzspēlēt būs jautri un interesanti.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: