Pie trešā panākuma trīs spēlēs Spānijas otrajā spēcīgākajā līgā – LEB Oro – tikusi ventspilnieka Toma Leimaņa komanda Valladolid, otro reizi panākumu svinot savu līdzjutēju prieksā.

Šoreiz tā savā laukumā uzņēma Melilla ar Latvijas basketbolistu Andri Misteru sastāvā un pirmo puslaiku noslēdza savā labā – 40:27. Trešajā ceturtdaļā plusi vēl tika nedaudz palielināti, un uzvaras izcīnīšanai netraucēja arī vājāk nospēlētās pēdējās desmit minūtes – panākums ar 78:70. Toms maču sāka starta piecniekā un nospēlēja 24 minūtes, kurās guva septiņus punktus (no spēles metieni 3/10) un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

alladolid sezonu sākusi ar trim panākumiem, kas šobrīd ļauj dalīt pirmo vietu ar Ourense basketbolistiem. Toms trīs mačos vidēji atzīmējies ar 8,7 punktiem un četras rezultatīvām piespelēm. bet ik maču laukumā pavadījis nedaudz vaiāk par 24 minūtēm.

Nākamo maču Leimanis un kolēģi aizvadīs svētdien, kad viesosies pie Maljorkas basketbolistiem, kas līdz šim trīs mačos tikuši pie viena panākuma.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Janis Zvejnieks 15.10.2019, 19:50:04

    Lai veicas ari turpmakajas speles !Vismaz interesanti izlasit ,ka Ventinpuikas bliez.A rakstus par BK ventspils pat neveru vala.Kad bus kads no Ventinpuikam,sai blice tad gan.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: