Ventspils pilsētas Domes sēdē pieņēma lēmumu par trīs nedzīvojamu ēku nojaukšanu Ventspils brīvostas pārvaldes valdījumā un apsaimniekošanā esošā nekustamā īpašumā Fabrikas ielā 6C.

Ēkas paredzēts nojaukt, jo tās ilgstoši netiek izmantotas, tām nav kultūrvēsturiskas vērtības, to tehniskais stāvoklis vērtējams kā daļēji apmierinošs vai neapmierinošs, un to nojaukšana ir būtisks priekšnosacījums konkrētās teritorijas attīstībai, atbilstoši Ventspils pilsētas teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumos paredzētajam teritorijas plānotajam izmantošanas veidam.

Lasi vēl

Komentāri (9)

  • -4
    .Kurzemniece 19.10.2019, 15:25:28

    Kad tik ko nojaukt!
    Labāk būtu laiduši,lai cilvēki,kam nav kur palikt,tur iet un dzīvo pēc sava prāta.Ne visiem patīk patversmes stingrie noteikumi.

  • -4
    Janis Zvejnieks 19.10.2019, 19:56:11

    Kurzemniecs kundz !mazulim patik nojaukt. Pus vecpilsetas nojaucis,pazit vairs nevar.Ka jau iebraucejs,ka nekas vinam neasocejas a vin bernib un jaunib.p.s. Ja nu vienig,restorans Kosmos un kafejnic $aslik,kur vaidzej piestradat pa $estjork,veciem Ventspils doms bukiem.

  • -12
    -_- 19.10.2019, 22:03:01

    Mūžīgie pirdēji. Viss viņiem slikti. Striķī esat mēģinājuši nosvērties?
    Šīs ēkas jauc nost,lai to vietā uzbūvētu 3 noliktavu angārus,jeb veco un puslīdz nedrošo aizstāt ar jaunu un drošu,efektīvāku.
    Atsauce: https://m.youtube.com/watch?v=r1XYUFLUU8U
    22:04 tieši par šo teritoriju.

  • -9
    karlito 20.10.2019, 18:11:20

    Kur problēma? Tajā ,ka pilsētu attīra no veciem,nevienam nevajadzīgiem graustiem? Jāni Zvejniek,kur ir nojaukta pusvecpilsētas? Vai runa ir par to graustu pie kinoteātra,kuram bija bailīgi garām iet,un kurš nafig nevienam nebija vajadzīgs?

  • 0
    nomaļnieks 21.10.2019, 08:54:42

    Nevajag tērēt naudu nojaukšanai .Atliek ielaist iekšā čubarus un pēc laika tās ēkas vairs nebūs.

  • 0
    Janis Zvejnieks 21.10.2019, 19:40:52

    Karlito .Nerunaju par padomju laika graustiem,kas tiesam ir janojauc.Panem un apskaties vecas fotgrafijas,ka ari patin savu atminu atpakal,Kada izskatijas vecpilseta un cik maju jau nojauktas ,kautkada cilvecina ambiciju del.Tas majas kluva par graustiem tie$i $i cilvecina ambiciju iespaida.Pasaki man vel vienu pilsetu Latvija,kur ar vieglu roku nojauc 100 gadigas majas ?Blakus pilseta Kuldiga,vai kada ko atceries nobernibas ir nojaukta ?uz vienas rokas pirkstiem saskaitamas !Nako$a ko nojauks ,Bus veca muzikas skola.Saprotams,ka daudzas nebija un nav pa$valdibas ipa$ums,bet par pieckapeiku ari neviens netaisas tas atdot, mazulis jau gribeja ,to zemi pie Ventas,kur kokus krame kugos ari par pieckapeiku dabut.Tikai uzravas uz kartigu Ventin Viru ,biju$o legionaru, kam vina blaustii$anas bija pie vienas vietas :)tapec ta bijusa stojanka ilgi tuksa staveja

  • 0
    Janis Zvejnieks 21.10.2019, 19:58:09

    P.S.Dzivojot un stradajot entos gadus Dublina,redzu ka Iri rupejas par veco maju vesturisko saglabasanu.Fasade paliek vecaja stila,bet parejais vis moderns.Veco 100 gadigo maju rinda bija iebuveta jaunmoderns stikla $kunis ,gadus 15 atpakal.Tas tika atpirkts,nojaukts un tagad buve atpakal fasadi vecaja stila.

  • 0
    Kriska 22.10.2019, 15:17:06

    Jānojauc jo baļķus nav kur krāmēt

  • 0
    Janis Zvejnieks 24.10.2019, 19:29:48

    Lab idej ienac galva pilsets attistibaj :)Lai ta veca muziks skol nesabrukt !Uzturien i japarcel Ventspils dom.Tie kas majo veca kgbesnik eka ari japarcel uz vecpilset.Paradisies briv zem,kur vares celt socialas majs,Uz doms ek vares parcelt pansionat selg un doms prieksedetaj kabinet vares izbuvet par aivar istab, vecumdienam.aivars vares piedalities ar sav personisko nauds ziedo$an $im projektam. A mes, aivar opozicionar,par to saziedos naudin un piemins plaksn pie majs pieskruves. $ini maja stradaj un dzivoj Aivars Lembergs.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: