Ceturto uzvaru pēc kārtas Jaunatnes attīstības hokeja līgā izcīnījuši Ventas 2002 hokejisti, kas šoreiz viesos papildlaikā apspēlēja vienmēr neērto komandu AKO/Mārupe.

Komandas maču sāka ļoti azartiski, vispirms gan izceļoties ar noraidījumu pelnīšanu, bet gūto vārtu maisam gals vaļā nāca perioda izskaņā. Vispirms 63 sekundes pirms trešdaļas beigām mājinieki izmantoja skaitlisko vairākumu, bet 42 sekundes vēlāk Edgars Cgojevs panāca izlīdzinājumu. Otrā perioda sākumā viesi tika pie savas iespējas spēlēt vairākumā, bet to neizmantoja, toties vēl nedaudz vēlāk Renārs Kamergrauzis panāca 2:1 kurzemnieku labā. Interesanti, ka viņam vārtu guvumā asistēja Cgojevs, kurš pirmajā vārtu guvumā izmantoja tieši Renāra piespēli. Tomēr arī šajā periodā lielākais vārtu birums sākās pēdējās minūtēs, turklāt šoreiz izcēlās tikai AKO/Mārupe, izvirzoties vadībā ar 3:2.

Veiksme Ventai 2002 uzsmaidīja visīstākajā brīdī. Pēdējās trešdaļas sestajā minūtē ventspilnieki atkal nonāca mazākumā, bet, spēlējot nevienādos sastāvos, bija gūti jau divi vārti. Izņēmums nebija arī šis gadījums, tikai ripa nonāca vairākumā spēlējošo Mārupes hokejistu vārtos – precīzi meta Ritvars Reimanis un panāca izlīdzinājumu.

Venta 2002 mazākumā nonāca gan mača 55. minūtē (turklāt Reimanis saņēma arī 10 minūšu disciplinārsodu), gan 60. minūtē, tomēr pamatlaikā vārtu guvumu vairs nebija. Pagarinājumu ventspilnieki uzsāka mazākumā un ilgi to garumā nevilka – jau 25. sekundē precīzs bija Cgojevs, nodrošinot uzvaru Ventai 2002.

Līdz ar to piecos mačos ventspilniekiem tagad ir 11 punkti, kas ļauj dalīt otro vietu ar Zemgales junioru un Liepājas komandu. AKO/Mārupe nākamajā dienā pēc zaudējuma ventspilniekiem savā laukumā ar 2:5 piekāpās arī daugavpiliešiem, kas tagad ar 13 punktiem kļuvuši par turnīra līderiem. Savukārt Cgojevs ar 12 punktiem – pieci vārti, septiņas piespēles – šobrīd ir JAHL rezultatīvākais spēlētājs.

Nākamo maču Venta 2002 aizvadīs 24. oktobrī, kad viesos tiksies ar Zemgales junioru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: