Nedēļas nogalē, no 22. līdz 24. augustam Ventspilī notiks starptautisks kērlinga turnīrs ''Ventspils kauss 2019''.

Šogad sacentīsies 20 komandas ar spēlētājiem no septiņām valstīm - Baltktrievijas, Kanādas, Krievijas, Lietuvas, Šveices, Ukrainas un Latvijas, tajā skaitā četras Ventspils kērlinga kluba komandas.

Ventspili pārstāvēs šīs sezonas čempionvienība – Ventspils novada vīri, 2011. gada Ventspils kausa ieguvējas – komanda Pērles, abas kluba junioru komandas – Snowflakes un Megatron un komanda Ice Storm.

Kā ierasts kērlinga amatieru turnīros, vienotā konkurencē sacentīsies vīriešu, sieviešu un jauktās komandas. Spēles norisināsies pēc Pasaules Kērlinga Federācijas (WCF) noteikumiem, turnīrā pirmo reizi spēlējot ar pieciem brīvajiem sargiem, kā no šīs sezonas paredz starptautiskie noteikumi. Katra komanda aizvadīs piecas spēles.

Ceturtdien un piektdien komandas spēles aizvadīs grupās. Pirmajā spēlē sacentīsies komandu pāri, kas izvēlēti iepriekš notikušas izlozes rezultātā. Jau pēc pirmās spēļu kārtas komandas tiks sarindotas vietu secībā, iegūstot savus nākamo spēļu pretiniekus pēc nosacījuma - jo augstāka vieta, jo stiprāks pretinieks. Pēc trīs spēļu rezultātiem, komandas tiks iedalītas Zelta un Sudraba grupās. Zelta grupas uzvarētājs iegūs turnīra Ventspils kauss 2019 uzvarētāja titulu un lielo kausu, bet komandas Sudraba grupā cīnīsies par mazajiem kausiem.

Spēļu laiki:

22. augustā

Plkst. 18 A grupas spēles;

Plkst. 20.40 B grupas spēles.

23. augustā

Plkst. 8 A grupas spēles;

Plkst. 10:40 B grupas spēles;

Plkst. 13:20 A grupas spēles;

Plkst. 16 B grupas spēles.

24. augustā

Plkst. 8:30 Sudraba grupas spēles;

Plkst. 11:10 Zelta grupas spēles;

Plkst. 13:50 Sudraba grupas spēles;

Plkst.16:30 Zelta grupas spēles.

Uz turnīra spēlēm skatītājiem ieeja bez maksas. Interesentiem tiks nodrošināta iespēja operatīvi sekot līdzi visu turnīra spēļu rezultātiem internetā Latvijas Kērlinga asociācijas mājaslapā www.curling.lv .

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: