Ērģemes petankas laukumos notika Latvijas čempionāts vīriešu vienspēlēs, kur 32 čempionāta dalībnieku konkurencē startēja arī trīs Ventspils kērlinga kluba pārstāvji – Raido Blumbergs, Andris Padrevics un Nauris Bogdanovičs.

Sākotnēji vīri aizvadījas piecas spēles pēc Šveices sistēmas, pēc kurām sportisti tika iedalīti astotniekos, kur tālāk pēc izslēgšanas spēļu principa notika cīņas par vietām Latvijas čempionātā.

Raido Blumbergs vienīgais no ventspilniekiem tika labāko astotniekā, kur spēja pierādīt, ka pērnā gada čempiona tituls nebija nejaušība – arī šogad Raido spēja uzvarēt visas finālturnīra spēles un izcīnīt jau otro Latvijas čempiona titulu.

Ventspilnieki Andris Padrevics un Nauris Bogdanovičs iekļuva otrajā astotniekā, attiecīgi izcīnot 12. un 15. vietu.

Nākamās Latvijas čempionāta sacensības notiks jau šajā sestdienā Upesciema stadionā, kur noritēs finālturnīrs sieviešu un vīriešu trijnieku komandām. Pēc čempionāta pirmā posma rezultātiem, kas notika jūlijā, tiesības piedalīties finālturnīrā izcīnīja četras sieviešu un četras vīriešu komandas, tajā skaitā, arī divi Ventspils kērlinga kluba trijnieki. Sieviešu konkurencē par Latvjas čempionāta zelta medaļām un tiesībām pārstāvēt Latviju pasaules čempionātā cīnīsies ventspilnieces Inga Apmane, Eva Martinsone un Aida Pētersone, bet vīriem cīņā par Latvijas čempionu titulu un tiesībām startēt Eiropas čempinātā cīnīsies Raido Blumbergs, Nauris Bogdanovičs un Andris Padrevics.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Viesturs 12.07.2019, 16:14:57

    malacis Raido ;)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: