Principu, ka pēc zoles nāk krišana, uz savas ādas sāpīgi izjuta FK Ventspils futbolisti, kas pēc laba mača Eiropas līgā aizvadīja ļoti bālu spēli Latvijas kausa izcīņā, visos ar 1:4 kapitulējot Tukums 2000/TSS un izstājoties no tālākās cīņas.

Kā jau bija gaidāms, Ventspils maču uzsāka ar pavisam citādāku sastāvu, nekā bija devies laukumā Eiropas līgas mačā pret Teuta. No ceturtdienas vienpadsmitnieka maču uzsāka vien brazīlietis Žoau Žordau, kā arī Kaspars Svārups un Ingars Stuglis, kuri Eiropas līgas mačā laukumā tika uzmainīti otrajā puslaikā.

Lai gan favorītu statuss mačā neapšaubāmi piederēja pagājušās sezonas kausa finālistiem ventspilniekiem, mājinieki jau no pirmās minūtes devās uzbrukumā, uzreiz arī izveidojot bīstamu momentu, bet astotajā minūtē arī atklājot rezultātu. Ventspilij vajadzēja kādu laiku, lai attaptos un sākt pašiem apdraudēt sāncenšu vārtus, bet 20. minūtē sekoja vēl viena aukstā duša – pēc tālas mājinieku piespēles viesi it kā kontrolēja situāciju, tomēr augstāk par visiem izlēca Tukuma leģionārs Lulū Pamā un ar galvu raidīja bumbu vārtos...

1. līgas līderi apgriezienus nenometa arī šajā situācija un 38. minūtē tika pie pendeles, ko arī realizēja, bet 52. minūtē, mirkli pēc tā, kad Ventspils pārgāja uz spēli ar trim aizsargiem, trešo reizi mačā sita bumbu vārtos ar galvu, panākot jau 4:0, turklāt paveicot to mazākumā.... Goda vārtus, ja tā tos var nosaukt, viesiem ar tālu sitienu guva Mihailo Serhičuks, bet nekādu pavērsienu mačā tas neveicināja – kaunpilna sakāve 1:4 un Latvijas kauss noslēdzies, tā īsti vēl nesācies.

FK Tukums 2000/TSS — FK Ventspils 4:1 (3:0)
Vārti: Švāns 8`, 52', Pamā 25`, Strods (11 m s. s.) 38` - Serhijčuks 70`
Noraidījumi: Pamā 43`
Brīdinājumi: Pamā 28`, 43`, Aizgrāvis 43` - Litvinskis 23`, Kudrjavcevs 37`, Koļesovs 37`

FK Tukums 2000/TSS: Isajevs - Kalnciems (Pelcis 62`), Aizgrāvis, Strods, Pamā, Nagamatsu, Muimbā (Blumers 56`), Avdejevs, Mihadjuks, Ozols, Švāns (Holemi 81`)
FK Ventspils: Kudrjavcevs - Fabrisiu, Obuobi (Serhijčuks 51`), Tālbergs, Žordau (Osipovs 46`), Stuglis (Koļesovs 32`), Alijevs, Svārups, Alfa, Ļotčikovs, Litvinski

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    ORA38934939 15.07.2019, 11:47:03

    Totalizātoru puiši spēlēt māk! Nožēlojami!

  • 0
    еs 15.07.2019, 11:53:36

    Pirmie vārti: Litvinskis - ?, Silva - ?.
    Otrie vārti: Ļotčikovs - ?, Stuglis - ?.
    Trešie vārti: 50/50 (vai Kudrjavcevs&Koļesovs, vai arī V.Spasjonņikova kļūda).
    Ceturtie vārti: Ļotčikovs&Koļesovs - ?

    Treneru štābs nav nokomplektēts pilnībā, bet komandā ir daudz spēlētāju. Tas jau bija zināms (cilāts kādā no konferencēm).
    Klubs arī par trijām frontēm sāka runāt tikai pēc LK izlozes veikšanas (pirms tās tika runāts par divām frontēm - Virslīga un Eiropas līga).

    Kāpēc neizvēlējās spēlēt ar Mahnovski vārtos un Litvinski, Ļotčikovu aizsardzības centrā?

  • -6
    keda 15.07.2019, 13:31:28

    Nunu, otrajā golā Kudrjaves ari dīvaini nokomandēja, ka ņems bumbu, bet jaunais aizsargs negaidīja, ka sānensis tā cīnīsies. par to pendeli no tv nekādas skaidrības. it kā jau bija tas pamā aiz mugura koļesovam, nekāda dižā kontakta nebija, bet nu tiesnesim tieši acu priekšā. Par ko vēl Kudrajvecam dzeltenā. to nesapratu, un vai nevajadzēja jau apturēt spēli, ka tukumnieks traucēja bumbu izsist?
    Bet nu katrā ziņā. ļoti viegli fkv šo spēli paņēma, nekāda toto tur nebija, tīra nenovērtēšana.

  • 0
    karlito 15.07.2019, 18:27:25

    Ceru,ka pašiem futbolistiem un kluba pārstāvjiem ir liela kauna sajūta par šo spēli....Man kā līdzjutējam ir....

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: