Deviņi Jaunrades nama galda hokeja entuziasti startēja Latvijas čempionātā Inčukalnā, kurā tika noskaidroti labākie junioru, sieviešu un veterānu nominācijās.

Sieviešu nominācijā Elēnai Rācenājai diemžēl neizdevās aizstāvēt pērnā gada čempiones titulu, lai gan līdz finālam viss ritēja perfekti. Tomēr zelta mačā ar 1:4 nācās piekāpties rīdziniecei Kristai Annijai Lagzdiņai, tā samierinoties ar sudrabu. Veterānu konkurencē mūsu spēlētāji ieguva divas medaļas.

Arī Aleksandram Žernovojam neizdevās aizstāvēt iepriekšējā gadā izcīnīto čempiona titulu, finālā ar 1:4 piekāpjoties sīvākajam konkurentam – rīdziniekam Sergejam Mihējevam. Par pārsteigumu parūpējās Guntis Ernšteins, kurš cīņā par bronzas godalgu uzveica ventspilnieku pirmo treneri Salvi Skaraini (4:2) un pirmo reizi izcīnīja Latvijas čempionāta medaļu.

Labākais no junioriem bija Elvis Arhinovičs, kurš ierindojās 9. vietā, bet Dāvis Apfelbaums izcīnīja uzvaru otrajā līgā, nodrošinot sev 17. vietu čempionātā.

Savukārt Igaunijas galvaspilsētā Tallinā risinājās Pasaules kausa posms galda hokejā Tallin Cup 2019, uz kuru devās pieci Jaunrades nama komandas spēlētāji. Starp 114 spēlētājiem no 11 valstīm visaugstāk no ventspilniekiem tika Elvijs Siliņš, kurš iekļuva arī turnīra izslēgšanas mačos. Astotdaļfinālā Elvijs piekāpās Sandim Kristapam Lagzdiņam un izcīnīja augsto desmito vietu. Elēna Rācenāja ierindojās 36. vietā, kas bija trešais labākais rezultāts starp sievietēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: